Nāc ŠODIEN uz Māmiņu Brokastīm! Diskusijas galvenā tēma - Es neesmu tikai mamma, esmu arī sieviete!

05. Mar 09:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaisā virmojot pavasara gaidām, aicinām 6. martā ieplānot Māmiņu Brokastu apmeklējumu! Iesāksim dienu kopīgi, smeļoties prieku, enerģiju un pozitīvas emocijas visam martam!

Turpinot iepriekš aizsākto tradīciju, arī martā māmiņu Brokastīs, līdztekus vairākām noderīgām lekcijām, produktu prezentācijām un konsultācijām, tevi sagaida lielā diskusija. Šoreiz, ņemot vērā, ka tepat arī Sieviešu diena, runāsim par tēmu "Es neesmu tikai mamma, esmu arī sieviete"!

Tiekamies 6. martā izklaides un modes centrā “Riga Plaza”! Reģistrējies jau tagad un pasākumu ņem līdzi ņem savas draudzenes vai vīru!

REĢISTRĒJIES MĀMIŅU BROKASTĪM ŠEIT

Māmiņu Klubs arī šajā reizē kopā ar mūsu draugiem būs parūpējies par bagātīgu balvu fondu, bet tas vēl nav viss! Starp visiem, kuri būs apmeklējuši Māmiņu Brokastis martā, aprīlī, maijā vai jūnijā, vasaras sākumā izlozēsim vienu laimīgo, kurš tiks pie iespaidīgas dāvanas -  Lavazza A Modo Mio Desea kapsulu automāta un kapsulu komplekta možākiem rītiem! Palielini savas izredzes laimēt lielo balvu, apmeklējot Māmiņu Brokastis ik mēnesi!

Jūsu mīļāka itāļu kafija ir pieejama tagad arī kapsulu sistēmā - Lavazza prezentē jauno kafijas automātu un kapsulas!

Kļūsiet par īstu itāļu baristu savās mājās, kad vien vēlaties. Dizains, elegance un praktiskums vienā automātā, kas ir ideāli piemērots jūsu kafijas stūrītim.

LEKCIJU PROGRAMMA 6. MARTA MĀMIŅU BROKASTĪS:

  • 10.00-10.15 Mazuļa fizioterapija pēc Prāgas skolas/ Zane Čeredņičenko, Sertificēta fizioterapeite Dinsbergas klīnika
  • 10.15-10.30 Cilmes šūnu pielietojums Latvijas pacientiem/ Mārīte Mundure, SIA "Cilmes šūnu banka" direktore
  • 10.35-10.55 Kas ir mutes dobuma attīstībai draudzīgs māneklītis?/ Evija Ekure, Sertificēta audiologopēde, Pirmā Miofunkcionālā klīnika
  • 10.55-11.05 Aktualitātes pirmajos mēnešos, kad ģimenē ienāk zīdainis/ Zanda Mundeciema, Ģimenes ārste, 1 min klīnika
  • 11.05-11.50 - Lielā diskusija “Sievietes veselība un seksualitāte gaidībās un pēc dzemdībām” - kopā ar ginekoloģi Karlīnu Elksni, attiecību un intīmo kouču Annu Rusjanovsku @pirmsgultas.lv. Vada dūla Evija Ridūze-Skujiņa

Kas vēl tevi sagaida Māmiņu Brokastīs?

Lai pagarinātu kopā būšanas prieku, pēc Māmiņu Brokastīm apmeklē arī īpaši kino seansu kino "Apollo". 6. martā plkst. 12.15 īpašais Māmiņu seanss filmai "Prisila". Iegādājies biļetes uz Māmiņu kino jau tagad!

Kad pusaudze Prisila Boljē kādā ballītē satiek Elvisu Presliju, viņa iepazīst tobrīd jau slavas zenītā esošo rokenrola zvaigzni no negaidītas puses: Elviss kļūst par viņas pirmo jūtu objektu, sabiedroto vientulībā, labāko draugu. Šajā dziļi izjustajā un niansētajā stāstā par mīlestību, fantāziju un slavu Sofija Kopola caur Prisilas acīm ļauj ielūkoties lielā amerikāņu mīta aizkulisēs – Elvisa un Prisilas attiecībās un vētrainajā laulībā no vācu armijas bāzes līdz sapnim līdzīgajam īpašumam Greislendā.

Ja vēlies piedalīties Māmiņu Brokastīs un popularizēt savus ražojumus, produkciju, pakalpojumus, raksti uz reklama@maminuklubs.lv

 

Māmiņu Brokastīs sirsnīgi gaidītas būs arī māmiņas no Ukrainas, kurām būsim rezervējušas galdiņu un nodrošināsim tulkošanu. Lai pievienotos Māmiņu Brokastīm, aicinām sazināties ar Ukrainas māmiņu kluba koordinatori Rīgā – Margaritu (Watsapp +371 29576763), kura sniegs atbildes arī uz visiem jautājumiem.

Ukrainas māmiņu kluba aktivitātes tiek īstenots ar Eiropas Savienības fonda, Rīgas Domes un Māmiņu Kluba Labdarības fonda atbalstu.

Projekta finansējumu nodrošina Eiropas Savienība Patvēruma, migrācijas un integrācijas fonda ietvaros.