Pregnahealth vitamīni patīkami pārsteidza!

Pregnahealth vitamīni patīkami pārsteidza!

24. Oct 2013, 00:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vispirms šie vitamīni patīkami pārsteidza ar kapsuliņu brūno krāsu. Bieži ir gadījies gan redzē, gan arī iepriekš lietot grūtniecēm domātus vitamīnus, kas ir indīgas krāsas-piemēram, spilgti rozā. Manuprāt, tādos vitamīnos mākslīgās krāsvielas ir pilnīgi liekas, jo mēs to lietojam, lai pašas un mūsu mazie punču bēbji būtu veseli un tabletīšu krāsa te nevienu neinteresē. Patīkami, ka šie jaunie Jonax vitamīni, cik šķiet, krāsu ieguvuši no sastāvā esošās dzelzs.

Šos vitamīnus lietojot tikai desmit dienas, ir grūti spriest par šo vitamīnu efektivitāti ilgtermiņā, bet visu šo laiku jūtos lieliski. Iespējams, tā ir sakritība, jo man jau kādu laiciņu ir sācies otrais trimestris (šobrīd rit 18 nedēļa), bet ticu, ka savu enerģijas lādiņu ir devuši tieši šie vitamīni. Šobrīd vitamīnos visvairāk novērtēju dzelzs sastāvu, arī folijskābe (īpaši pirmajā trimestrī) ir ļoti svarīga. Patīk arī, ka šeit ir iekļauts selēns u.c. tik vērtīgie vitamīni, kas nepieciešami, lai mazie ķipari punčos augti veseli un laimīgi :)

Topošā māmiņa Kristīne Liepiņa

20130930152657-34898.jpg

Jonax „Pregnahealth” ir rūpīgi izstrādāts un sabalansēts vitamīnu un minerālvielu komplekss māmiņas un mazuļa veselībai. Tas satur 19 vitamīnus un minerālvielas - visus nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas, lai sagatavotu savu organismu sekmīgai bērniņa ieņemšanai, veiksmīgai grūtniecības norisei un veselīgam bērniņam. „Pregnahealth” satur visus vitamīnus un minerālvielas tieši grūtniecēm un barojošām māmiņām paredzētajās devās- ar palielinātu folijskābes, B grupas vitamīnu, D vitamīna, dzelzs, cinka un joda saturu.  

Jonax ir krietni lētāki par Elevit

Māmiņas turpinās izmēģināt šos vitamīnus un par tiem rakstīt!

24. Oct 2013, 08:38

Vai kāda māmiņa vēl var atsaukties par šiem vitamīniem?
Šobrīd lietoju Elevit, bet bija plāns pāriet uz šiem Jonax un gribētos zināt vai ir kādas krasas atšķirības?