Pirmais Janvāris!

Pirmais Janvāris!

01. Jan 2018, 22:15 DreamComeTrue DreamComeTrue

Sveikas! Te nu atkal esmu klāt es!

Ar ko gan sācies mans 2018.gada 1. janvāris? Ar uz vienas rokas uzskaitāmām lietām. Bet pirms es ķeros pie tām klāt, gribēju Jums visām novēlēt - katru Jūsu vēlēšanās piepildīšanos! 

1. Rota vīruss visiem! Jā! Vārdu vistiešākajā nozīmē. Sākumā mīļotais vīrietis, pēc pāris dienām mazākais dēls un nu jau arī es. Teikšu tā, nav pirmā reize, zināms kā rīkoties, bet tiklīdz tas notiek ar sevi pašu .. visi līdzekļi liekas ka nelīdz. Ja mīļotajam un Ralfiņam izdevās tikt galā salīdzinoši viegli .. man tas nākas - daudz grūtāk. Kāpēc? Varbūt tāpēc ka esmu stāvoklī. Pirmie mēneši pagāja salīdzinoši grūti, jo lielās toksikozes dēļ, dabūju pat atpūsties kūrortā ar nosaukumu Austrumu slimnīca. Tad nu mana panika pret gaļas ēšanu ir atpakaļ. Tomēr .. pēc milzīga ūdens daudzuma izdzeršanas - visa ģimene esam uz pekām.

2. Mazulītes Pūriņš. Šajās dienās tika sataisīts saraksts ar nepieciešano mazulītes ienākšanai ģimenē. Pēc konsultācijas ar kolposkopi, sakarā ar biopsijas tuvošanos - ieteica visu sagatavot jau ļoti laicīgi. Tad nu kad lielākā daļa drēbīšu ir samazgātas un sagludinātas - atlicis tikai tikt pie gultiņas, un sīkumlietiņām dzemdību somai. 

3. Pārtika. Jā, sāpīgs jautājums. Ja ar abiem dēliem stāvoklī esot - es varēju ēst visu, ieskaitot gardās kūkas, un klāt nenāca nedz liekais svars, nedz strijas .. tad ar mazo dāmu viss ir pilnīgi ačgārni. Uz saldumiem - ne īsti. Toties dārzeņi - O, JĀ! Cepti, vārīti, sautēti, zupās, kaut vai svaigi ar mērcīti, bet jo vairāk .. jo labāk. Gaļa tomēr ir TABU! Nespēju paskatīties uz desu izstrādājumiem, pastētēm, kūpinājumiem .. tīri tik cik viegli cepta, vai vārīta vista. Un JĀ - es esmu meklējusi sev risinājumu .. bet nekā - organisms NEGRIB!

4. Pašsajūta. Šodien mums aprit tieši 28. nedēļas. Kustības ir ļoti biežas, brīžiem liekas, ka pa vēderu dzīvojas maza dejotāja, jo tiklīdz es nonāku mierīgā - sēdus vai guļus stāvoklī - tā trādirīdis var sākties. Iepriecina vispārējās asins analīzes, nedz cukura diabēta, nedz pazemināts dzelzs. Tātad - viss ir labi. Viss tiek kontrolēts. 

5. Nu tad beigām - pēcsvētku nogurums. Godīgi teikšu šie Ziemassvētki bija ļoti rosīgi un priekš manis bija nedaudz par traku, jo nogurums nav pārgājis - pat ja Jauno gadu sagaidījām mājās. No rītdienas cīnīšos ar nogurumu ar zaļās tējas krūzi rītos un graudu brokastīm - tātad - putrām. 

Manās mājās Jaunais gads ir sācies LIELISKI. Tika kopējiem spēkiem sakārtota māja, mīļotais vīrietis uzcepa savas lieliskās pankūkas, un Ralfiņš tika pie jaunas frizūras. Ļoti progresīva, mierīga un mīļuma pilna diena. 

Tad nu tādas dienas es Jums novēlu visu cauru gadu! Būsim progresīvas, miera un mīlestības pilnas un tad mums gan Dievs, gan Visums, palīdzēs piepildīt visus mūsu sapņus. 

Jauku vakaru vēlot, Kristiāna. :)