FOTO: Maminklub.lv māmiņu Pavasara ballīte jeb Baby Shower

FOTO: Maminklub.lv māmiņu Pavasara ballīte jeb Baby Shower

27. Mar 2014, 10:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens visām. Nu lūk, pagājusi ir arī mūsu ballīte, kas tika veltīta mūsu Nastjai un viņas puncītim. Un, kā parasti, pastāstīšu par visu pēc kārtas.

Latvijā tāda tradīcija kā Baby Shower vēl tikai uzņem savus apgriezienus, bet manu draugu vidū, un arī man, tas vairs nav nekāds jaunums. Pirmā Baby Shower ballīte, kurā viesojāmies, bija pirms 8-9 gadiem, un tās vaininieki, brīnišķīgie dvīnīši, ir jau otrklasnieki. Kopš tiem laikiem esmu bijusi daudzos tamlīdzīgos pasākumos un nereti piedalījusies esmu arī to organizācijā, pie tam, aŗi man pašai abas manas grūtniecības priecēja šie jaukie svētki. Tāpēc ideja sarīkot Baby Shower vienai no 2011.gada ziemas bērnu māmiņām, kas gaida savu mazulīti ierodamies aprīļa beigās, radās praktiski pati no sevis. Un, par laimi, tā uzreiz guva atbalstu no mūsu rudens-ziemas kompānijas.

Lai Nastjai Baby Shower būtu pārsteigums, es viņu kopā ar citām domubiedru grupas rudens-ziemas bērniņu 2011, mammām aicināju pie sevis ciemos, ciemošanās iemesls it kā bija raudzības mūsu Olīvijai, kam nupat kā palika 2 mēneši. Sagatavojušās bijām ne pa jokam: kāda meistaroja dāvanas savām rokām, kāda kaut ko gardu cepa un gatavoja, vēl kāda devās labākās dāvanas meklējumos Nastjai. Mans vīrs burtiski pirms nedēļas iecerējis bija veikt ekspress remontu viesistabā, ko pabeidza naktī pirms svētkiem, un es tanī laikā taisīju pēdējās dekorācijas.

Tā kā mūsu Nastjai gaidāma pavasara meitiņa, un tūliņ jau pavasaris būs klāt, pavasarīgā tēma Baby Shower nāca kā saukta. Dress kods - maigi, pavasarīgi pasteļtoņi apģērbā.  Meitenes ieradās stundu pirms Nastjas atbarukšanas, lai par visu līdz galam vienotos. Katra atnesa kaut ko galdam un arī kādu dāvaniņu Nastjai un viņas punča iemītniecei. Bet Nastju mēs sagaidījām apbruņojušās ar fotoaparātiem un mobilo telefonu fotokamerām.

Tālāk nāca dāvanas, milzum daudz saldumu, konkursu, smaidu, smieklu un vienkārši patīkamu sarunu.

Pats vērtīgākais bija tas, ka Nastja (un arī mēs kopā ar viņu) tika pie īstas dušas (tas taču saucas Baby SHOWER), īstas pozitīvu emocijas dušas, un tagad mēs visas kā 2011.gada rudens-ziemas bērniņu ģimene ar nepacietību gaidām ierodamies pasaulē pavasara mazulīti.

P.S. Gribētu teikt milzīgu paldies MK par dāvanu Nastjai, kas viņai tika viena projekta ietvaros. Paldies, MK, kas reiz mūs apvienoja vienā no Foruma tēmām, un paldies par to, ka turpina mūs apvienot joprojām.

Elīna un rudens-ziemas bērniņu 2011 mammas