Parūpējies par sava puncīša un krūšu ādu

27. May 2015, 09:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Strijas uz puncīša

Nevajadzētu gaidīt, kad strijas būs jau parādījušās, par ādu jārūpējas jau gaidību laikā, katru dienu puncīti ieziežot ar krēmu, kas piemērots lietošanai grūtniecības laikā, un palīdz ādai kļūt elastīgākai, lai tā vieglāk tiktu galā ar pārmaiņām. Svarīgi ir arī atcerēties, ka tajā, vai māmiņai būs strijas uz puncīša, vai nebūs, ir nozīme arī māmiņas dabīgajai elastīgai, un tomēr - tas nenozīmē, ka jau pirmajos grūtniecības mēnešos apzināti būtu jāatsakās no rūpēm par savu ādu.

20150521112508-67271.jpg

Maria Maternity – krēms pret ādas strijām grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā. Krēms pasargā pastiprināti noslogotu ādu no sausuma un kairinājuma. Krēma sastāvā esošie A un E vitamīni, provitamīns B5, rīciņeļļa, saulespuķu  sēklu, avokado, mandeļu un vīnogu kauliņu eļļa efektīvi novērš striju veidošanos, baro ādu, padara to īpaši elastīgu un tvirtu.    

Lietošana: 2 reizes dienā ar masējošām kustībām uzklāt uz vēdera, gurniem un krūtīm, līdz krēms pilnībā iesūcas ādā. Grūtniecības pēdējā trimestrī un pēcdzemdību periodā krēmu ieteicams lietot vairākas reizes dienā.  

Rūpes par krūšu ādu

Izvēloties ādas tūsku mazinošos krēmus, kas piemēroti sevišķi krūtīm, kam cītīgi būs jāstrādā mazuļa ēdināšanas procesā.

Pasekojot līdzi sievietēm, kas grūtniecības sākumā lieto 2 reizes dienā šādu krēmu, sonogrāfiski var redzēt, ka ādas elastīgā struktūra ir uzlabojusies.

Galvenais ieteikums, lietojot krēmu,  - ir jāveic pašmasāža, astotnieka formas kustības, apļveida kustības.

20150521112709-71369.jpg

Maria Bust it Up - Tvirtas krūtis arī pēc dzemdībām un mazuļa barošanas!

Sērijas Maria nostiprinošais liftinga krēms krūtīm paredzēts sievietēm, kuras vēlas uzlabot krūšu  tonusu un ādas elastību, un arī māmiņām, kas baro bērnu ar krūti. Maria Bust it Up paaugstina ādas reģenerācijas spējas, mitrina un tonizē to. Tātad arī aizkavē novecošanas procesus. Krēma sastāvā NAV minerāleļļu, parabēnu, sintētisko sastāvdaļu vai citu izejvielu, kas varētu kaitēt ādai.

Svarīgi, ka šis krēms izgatavots bez aromatizētājiem, lai ļautu bērnam apzināties viņa paša vai mātes ķermeņa dabisko smaržu. Tas nozīmē, ka krēmu iespējams lietot jau mazuļa zīdīšanas laikā.

Aktīvās vielas krēma sastāvā

- Akantu baltdadzim piemīt atjaunojoša, nostiprinoša iedarbība. Tas veicina epidermas jeb ādas virsējā slāņa atjaunošanos.

-        Nātrija hialuronāts jeb dabiskais polisaharīds intensīvi mitrina ādu, uz ādas veidojot aizsargplēvīti, kas palīdz piesaistīt mitrumu.

-        Bioloģiskā kokosriekstu eļļa ir ādu remdējoša, mitrinoša, kā arī veido aizsargājošu slāni.

-        Plūškoka ekstrakts vizuāli palīdz samazināt asinsvadu tīklojumu un ādas tūsku. Tam piemīt arī pretiekaisuma iedarbība.

-        Bioloģiski iegūtajam basijas (šī) sviestam piemīt šūnu atjaunojošas īpašības, tādējādi tas efektīvi aizkavē ādas novecošanu. Sviests arī mitrina un mīkstina ādu.  

-        Dabiskā augstākās kvalitātes jeb pirmā spieduma sezama sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, minerālsāļiem, selēnu un nepiesātinātajām taukskābēm, tostarp linolēnskābi. Eļļa satur arī divus dabiskus antioksidantus: sezamolu un lecitīnu.

-        Rudzupuķu ziedūdens, ko iegūst destilācijas procesā ar ūdens tvaiku, nomierina ādu. Ziedūdens ir piesātināts ar antociāniem, kas veicina audus savelkošu efektu.

-        Ruskusa ekstraktam, kas iegūts no bioloģiski audzētiem augiem, piemīt nomierinošas un savelkošas īpašības. Tas palīdz mazināt apsārtumu un smaguma sajūtu.

Lietošana: uzklājiet uz krūtīm un maigi masējiet ar pieaugošas intensitātes apļveida kustībām, līdz produkts ir iesūcies ādā.

Klīniskie pētījumi liecina: divus mēnešus katru dienu lietojot nostiprinošo liftinga krēmu krūtīm Maria Bust it Up, uzlabojās ādas biomehāniskās īpašības, tostarp tā kļuva gludāka, stingrāka un vairāk tonizēta.

Ja vajadzīgs palīgs laktācijā

Krūšu svarīgākā funkcija ir bērniņa barošana, jo mammas piens ir svarīgākais mazuļa uzturā, bet, ja ir problēmas ar laktāciju, vienmēr ir atrodams risinājums.

Fenhelis, vilkābele, sierāboliņa sēklas, bišu māšu peru pieniņš - tie ir komponenti, kas veicina piena izstrādi. Tas ietekmē to, kā krūts pienu atdod, tātad - īpaši efektīvs pirmajās zīdīšanas nedēļās, kad laktācija vēl veidojas. Vēlāk var noderēt laktācijas stimulēšanai dažādos mazuļa augšanas periodos, kad pieprasījums pēc piena mainās.

Fenheļa augļu pulveris novērš vēdera pūšanos.

20150521112807-52660.jpg

Maria Lactation ir unikāls dabīgu vielu komplekss. Ieteicams lietot, lai veicinātu piena veidošanos barojošām mātēm. Sastāvā iekļautais bišu māšu peru pieniņš stimulē laktāciju; fenheļa augļu pulveris un romiešu ķimeņu augļu pulveris novērš vēdera pūšanos; pienenes sakņu pulveris stimulē apetīti; vilkābeles lapu un ziedu pulveris stiprina sirds-asinsvadu sistēmu.

 

Sastāvs2 kapsulās
Bišu māšu peru pieniņš 20 mg
Fenheļa augļu pulveris 120 mg
Romiešu ķimeņu augļu pulveris 120 mg
Grieķu sierāboliņa sēklu pulveris 120 mg
Pienenes sakņu pulveris 40 mg
Vilkābeles lapu un ziedu pulveris 40 mg
Cinks (cinka glikonāts) 2,9 mg (11,6 % no IDD*)

 

* Ieteicamā diennakts deva 

 

Citas sastāvdaļas: želatīns (kapsulas apvalks)

Lielākā daļa barojošo mammu kaut reizi dzīvē izjūt šaubas, vai viņām ir pietiekami daudz piena, lai viņu mazulis būtu paēdis un apmierināts. Un, ja šīs šaubas apstiprinās (piemēram, mazulis lēni pieņemas svarā), pirmais, ko lielākā daļa mammu sāk darīt – dzert vai ēst kaut ko tādu, no kā pienam jābūt vairāk.

Skaistu bērniņa gaidīšanu un krūts ēdināšanas mirkļus!

Māmiņu Klubs

Uzzini vairāk www.marialine.lv