OTRDIENAS blogere Inta: mazulīti zem sirds nēsāju jau 14 nedēļas

OTRDIENAS blogere Inta: mazulīti zem sirds nēsāju jau 14 nedēļas

15. Jul 2014, 16:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sirsnīgs sveiciens vasaras plaukumā visām Māmiņu Kluba lasītājām  

Es ļoti priecājos, ka man liktenis piespēlējis šādu izdevību – kļūt par vienu no Māmiņu Kluba blogotājām tādējādi iepazīstoties ar topošajām un jau esošajām māmiņām, kā arī uzrunāt tās, kuras par tādām vēl tikai vēlas kļūt.  Kopīgi uzjautrināties un dalīties dzīves košajos procesos un sajūtās, emocijās un situācijās, kuras piedien tikai mums sievietēm gaidīšanas laikā. 

Pēdējā laikā bieži esmu domājusi par savu blogu līdz kādu dienu,  absolūti nejauši, iemaldījos  Māmiņu Kluba forumā un pamanīju šo aicinājumu. Nedomājot tam pieteicos, jo uztvēru to kā spērienu pa dibenu, ka jāsāk ko darīt, nevis tikai jādomā. Un visas lielās lietas taču parasti sākas ar mazumiņu, vai ne?!  Tātad, šī viennozīmīgi bija un IR mana iespēja!

Tad nu iepazīsimies  Pāris dienas domāju – nu kā tas būs?! Kā lai iepazīstinu ar sevi, ja man ir TIK daudz ko teikt par sevi, bet iesākumā vajadzētu taču pastāstīt  to svarīgāko un to, kas iezīmē mani kā personību... tad nu izlēmu..lai tas būtu  pavisam vienkārši, jo mēs taču tiksimies bieži un gan jau Jūs mani paspēsiet iepazīt arvien vairāk un vairāk 

Nu tad tā -  mani sauc Inta, dzīvi izgaršoju 35 gadus, strādāju starptaustiskā uzņēmumā par grāmatvedi. Lai gan absolūti vienmēr esmu sevi uzskatījusi par humanitāri domājošu būtni, tomēr izrādās, ka man patīk arī skaitļot un domāt matemātiskajā virzienā  Bet varbūt tas ir tikai izaicinājums manai personībai?!

Pāris gadus atpakaļ, kā jau daudzi šajā vecumā, biju sevis meklējumos un dzīve man piespēlēja satikties, iepazīties ar cilvēkiem, kuri man neapzināti ierādīja taciņas uz manu „šoseju”.  Sāku nodarboties ar sportu..Kādam varbūt liksies „Nu kas tad tur..sīkums, pilnīgi ierasti normālam cilvēkam”, bet ticiet vai nē – es iepriekš NEKAD to nebiju darījusi, jo vienmēr esmu bijusi atbrīvota no fizkultūras nodarbībām  un priekš manis tas bija kaut kas varens! Un, ja man kāds pirms trim gadiem būtu teicis, ka es vēl skriešu – es ar pirkstu būtu griezusi pie deniņiem, ka viņam viss nav mājās. Bet TAGAD es to daru! Un daru ar prieku un tādu entuziasmu, ievelkot tajā arī citus  Bet par to vairāk varbūt kādā no citiem maniem stāstiem 

Vēl viena no manām aizraušanām ir konditoreja – jāāā, Dievinu cept kūkas, smalkmaizītes, cepumus un citus kārumus. Cienāt ar tām savus ciemiņus..Dievinu eksperimentēt - man tāāāā patīk kliņģeru smarža..TIK ļoti patīk, ka mājā izplatās kanēļa..cukura..vaniļas garšas! Tas manu oāzi padara tādu kā mājīgāku, siltāku un dvēsele dzied! Bet arī par to kādā no mūsu turpmākajām sarunām 

Man ir arī mīlošs vīrs ar kuru tikko nosvinējām mūsu pirmo „Rudzupuķu dienas” jubileju, lai gan kopā esam jau no 2005 gada.

 Kā lielisku dāvanu no debesīm esam saņēmuši mazu dzīvībiņu, kuru nēsāju zem sirds jau 14 nedēļas. Mūsu abu kopdarbs ar debesu ziņu  Skaisti.. Sirsnīgi.. Smaidīgi.. un dikti gaidīti.. 

Ja teikšu, ka tas gadījās pilnīgi neplānoti, tad melošu ne tikai sev, bet arī Jums. Mēs uz šo soli gājām jau labu laiciņu..apzināti un rūpīgi plānojot kopā ar manu dakteri. Mums aiz muguras ir diezgan skumji un sāpīgi stāsti, kuri vis nebeidzas kā pasakā. Patiesībā šī ir mana 3ā grūtniecība un aiz muguras ir divas priekšlaicīgas dzemdības.. Bet tas jau ir cits stāsts  

Neskatoties uz piedzīvotām neveiksmēm, esmu parliecināta, ka dzīve ir skaista, enerģiska, raiba un baudpilna! Tikai jāmāk to saskatīt. Atliek tikai aizvērt acis, dziļi, dziļi ievilkt elpu, uz pāris sekundēm aizturēt  to, lai sadzidrdētu savus sirdspukstus..tad izpūst to..atkal atvērt acis un Tu redzēsi, sapratīsi un sajutīsi ar visām savām maņām, CIK gan skaista tā ir! Negatīva pieredze taču arī  ir pieredze!  Neļausimies skumjām mūs samīdīt, bet ļausimies pasaules raibumam, izgaršosim to līdz kaulam un spēks mūsos atdzims no jauna varenāks kā līdz šim! 

Savos blogos ik nedēļu centīšos Jums stāstīt par savām sajūtām, dalīties priekā visu gaidīšanas laiku, nezaudēt optimismu un zemi zem kajām, ja bailes par notiekošo sāk uzmākties pārāk neatlaidīgi vai  arī gadīsies kāda „ķibele” ..vai kaklā kā kamols sāks spiesties  „šaubas”.

Par cik Māmiņu Klubā esmu „jauniņā” un blogošana līdz šim man arī bija tikai ideju iztēlē, tad no sirds ceru, ka mēs kopā viena otru atbalstīsim un Jūs būsiet atsaucīgas, iesaistoties nelielās diskusijās, daloties domu un pieredzes apmaiņā. Kopā daudz smaidīsim un iegrimsim dzīvespriekā , jo gaidību laiks taču ir īstais brīdis, lai mēs mīlētu sevi kā nekad agrāk, būtu līdzsvarā ar sevi, laimīgas un smaidīgas!

Lai mums visām krāsains, skaists un smaidīgs gaidīšanas laiks!

Uz tikšanos OTRDIENĀS!

Saulainiem sveicieniem Inta un mazais punča čiekuriņš 

meiva meiva 15. Jul 2014, 12:12

Prieks iepazīties un lai jauks gaidīšanas laiks 😀