Noticis pirmais brančs topošajām māmiņām “Sarunas gaidību laikā”

Noticis pirmais brančs topošajām māmiņām “Sarunas gaidību laikā”

17. Oct 2017, 14:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

14. oktobrī Birojnīcā notika pirmais brančs topošajām māmiņām “Sarunas gaidību laikā”, uz kuru pulcējās māmiņas, lai siltā atmosfērā, pie veselīgiem smūtijiem un gardām uzkodām, pārrunātu sev svarīgāko šajā īpašajā laikā.

Sarunas vadīja atraktīvā un enerģiskā radio Pieci DJ un žurnāliste Linda Samsonova.

Par veselīgu ēdienkarti un ēšanas paradumiem stāstīja, un atbildēja uz dažādiem māmiņu jautājumiem uztura speciāliste Jolanta Rozīte. Savukārt fitnesa trenere Karīna Ostrovska plaši izstāstīja par fitnesa nozīmi un fiziskās veselības uzturēšanu jaunajai māmiņai gaidību laikā un pēc tā.

Ļoti interesanta bija bioloģijas doktora Artūra Ābola uzstāšanās, kurš māmiņām saprotamā valodā izstāstīja par to, kas ir cilmes šūnas un kā tās mums var palīdzēt saglabāt jaunību un, kas vēl svarīgāk, cīnīties ar dažādām slimībām. “Cilmes šūnu bankas” pārstāve Inese Bolmane pastāstīja par cilmes šūnu saglabāšanas prakstisko pusi un atbildēja uz dažādiem māmiņu jautājumiem par šo jomu. Tāpat, katrai dalībniecei, bija pieejama konsultācija ar numeroloģi Ilonu Dzirkali.

Branču organizēja “Cilmes šūnu banka”, tās pārstāve Inese Bolmane, redzot lielo māmiņu atsaucību un ieinteresētību, apsola, ka šis bija pirmais, bet noteikti ne pēdējais brančs topošajām māmiņām. 

Foto: Krista Masaļska