Mūsu simtgades mazulīša stāsts!

Mūsu simtgades mazulīša stāsts!

13. Jul 2018, 14:48 Cerībasstariņš Cerībasstariņš

foto: pixabay.com

 Par to, ka mūsu ģimenē pieteicies mazulītis, klusi uzzināju 15.septembrī. Datums ko nevar aizmirst. :)

Bijām augusta beigās nosvinējuši savas kāzas. :) Un 15.septembrī posāmies uz draugu kāzām. Bija klusa nojauta, ka iespējams ir. Uztaisīju testu, kurš rādīja tādu knapu knapu otro laimīgo svītriņu. Taču grozot pie gaismas ja labi ieskatījās varēja ko saredzēt. Priecīga pavēstīju vīram, ka iepsējams esam sagādājuši sev skaistāko dāvanu kāzās un nekāds medusmēnesis nebūs mums vajadzīgs.

Tajā rītā nolēmām pēc pirmā testa, kurš knapi rādìja, nesatraukties, mierīgi atpūsties draugu kāzās, baudīt kopā būšanu un priecāties. Sacīts-darīts! Draugu kāzas nosvinējām 2 dienas. Tad nolēmām uztaisīt vēl vienu testu. Cik laimīgi un satraukti bijām kad otrais tests uzrādīja jau tumšu otro svītriņu. 

Bijām laimīgi! :) Satraukums un neziņa. Pierakstījos pie dakteres. Pēc dakteres apmeklējuma vairs tik priecīga nebiju. Nevarēja neko vēl redzēt. Oliņa ir, bet..Emocijas, asaras, satraukums. Teica, lai atnāku pēc laika. Tās bija ilgākās nedēļas ko gaidījām.

Aizejot atkal pie dakteres, šoreiz ar pozitīvu apstiprinājumu IR. Jums ir mazulis! Laime pilnīga. Ar vīru TĀ priecājāmies. 

Bijām pirmo trimestri piesardzīgi jo viena sāpīga pieredze jau bija. Nevienam neko neteicām. Nesteidzāmies. Lai gan pašiem bija liela laime. Beidzot mums ir pieteicies bērniņš. To izstāstīt nevar kādi pārdzīvojumi bija, ka kādu laiciņu nesanāca tikt pie ilgi gaidītā mazulīša.

Pirmais trimestris bija interesants. Tad gribas saldu, tad sāļu..tad nāk miegs..tad ir enerģija. Vīram garlaicīgi ar mani nu dien nebija nevienu brīdi :) ..tad bija slikta dūša ar visām no tā izrietošajām sekām, tad viss labi :)

Bija satraukumu un gaidu pilns līdz 1.trimestra beigām, jo visi zinām, ka 1.trimestris ir tas riska trimestris un tā kā bijām jau zaudējuma sāpes izjutuši tad vēl jo vairāk. 

Tāds ir mūsu stāsts.

Skatos uz mūsu simtgades dēliņu rakstot stāstu un esmu tik pat laimīga un vairāk! ❤