Meklējam topošās māmiņas - blogeres dažādos grūtniecības laikos!

Meklējam topošās māmiņas - blogeres dažādos grūtniecības laikos!

22. Aug 2022, 11:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir sievietes, kuru pati kvēlākā vēlēšanās ir reiz kļūt par māmiņu. Viņas dara visu iespējamo, lai šo sapni savas dzīves laikā piepildītu. Reiz šis sapnis piepildas. Dažkārt tas notiek mēnesi pēc izsargāšanās līdzekļu lietošanas pātraukšanas, dažkārt - jāpagaida ilgāk. Un tomēr, tas ir milzīgs prieks - ieraudzīt divas svītriņas grūtniecības testā, jo tas taču nozīmē, ka viss ir izdevies! Kā tu paziņoji šos jaunumus gaidamā bērniņa tētim? Kādas bija pirmās emocijas? Padalies ar mums savā priekā un kļūsti par Māmiņu Kluba blogeri un filmējoties Māmiņu Kluba raidījumā šajā rudenī!

Meklējam topošās māmiņas, kas ir pirmajā, otrajā, trešajā grūtniecības trimestrī! ATSAUCIETIES! Šajā rudenī TV raidījumā veidosim Grūtniecības kalendāru!

Ko mēs vēlamies no jums?

Vēlmi dalīties savās emocijās, filmējoties TV raidījumā, kurā filmēsim dažādas topošās māmiņas dažādos grūtniecības trimestros. 

Papildus priecāsimies, ja Tevī ir vēlme rakstīt, veidot savu blogu, jautāt, jo gribam ar tevi izdzīvot visu grūtniecības laiku līdz pašām dzemdībām maminuklubs.lv!

Bloga veidošana var kļūt par tavas dzīves sastāvdaļu, jo tavi blogi būs kā svaigs gaiss citām topošajām mammām, un māmiņām, kas vēl tikai plāno grūtniecību. Kas zin, iespējams, arī viņas sāks mums rakstīt par grūtniecības plānošanu.

Cik bieži rakstīt blogus? Vismaz reizi nedēļā. Protams, var arī biežāk. Ja uztraucies par rakstības stilu, gramatiku, tēmām, - mēs vienmēr atbalstīsim un palīdzēsim, ja būs nepieciešams, tā ka tā nav problēma.

Ko piedāvājam katrai no jums?

Pirmkārt, skaistus dzīves mirkļus, emocijas, kas paliks tavos blogos un video piemiņai.

Otrkārt, dāvanas no Māmiņu Kluba.

Treškārt, kursu apmeklēšanu pie Māmiņu Kluba ekspertiem.

Kā pieteikties?

Aizpildi anketu zemāk. Norādi savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru. 

Kā uzrakstīt blogu, ja nevēlies filmēties, bet tikai rakstīt?

- Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"

- Izvēlies rubriku Grūtniecība un tagu - Topošo-māmiņu-klubs

- Pastāsti par visu, kas attiecas uz šo tēmu savos blogos un pievieno arī foto!

- Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Mēs zinām, ka tava pieredze noderēs arī citām sievietēm, kas plāno grūtniecību vai ir jau bērniņa gaidībāš. Padalies savā priekā ar  mums!

Gaidīsim bērniņus kopā, vairosim pozitīvo ne tikai zem savas mājas jumta, bet arī šeit, mūsu Māmiņu Kluba portāla lapās!

Māmiņu Klubs