Meklējam topošo mammu, kura ir vecāka par 35 gadiem ģenētisko analīžu veikšanai!

Meklējam topošo mammu, kura ir vecāka par 35 gadiem ģenētisko analīžu veikšanai!

27. Feb 2017, 18:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veidosim TV stāstu par to, kas ir neinvazīvais prenetālias tests “Panorama”, ar kura palīdzību nosaka risku biežāk sastopamajām topošā mazuļa trisomijām, kā arī noskaidro dzimumu un to vai ar dzimumhromosomām viss ir labi. 

Šāds tests ir aktuāls māmiņām, kuras tiek iekļautas riska grupā, tāpēc meklējam topošo mammu, kura ir vecāka par 35 gadiem, šobrīd ir 9.-15.grūtniecības nedēļā un jau ir veikts 1.trimestra skrīnings.

Mēs kopā ar jums dosimies uz GenEra klīniku, tiks paņemtas asinis no vēnas un tad satiksim ārstu, kurš izstāstīs, kāpēc šādu testu veic un kāpēc tas ir svarīgi, analīžu rezultātus neanalizēsim, tos saņems tikai un vienīgi topošā mamma. Šāda testa cena ir 480 eiro, taču šī ir iespēja tikt pie testa rezultātiem bez maksas, vienīgi ir jāpiedalās TV stāsta tapšanā. 

Jūsu pieteikumus gaidīšu savā e-pastā: kristine.virsnite@gmail.com, lūdzu, norādiet savu telefona numuru, lai varu ar jums sazināties par filmēšanas laiku. Filmēšana ir paredzēta nākamās nedēļas sākumā. Tāpat dažos vārdos uzrakstiet, kāpēc jums šādu testu būtu svarīgi veikt.