Meklējam seriāla "Bēbīšu klubs" ģimeni: sekosim jums vesela gada garumā!

Meklējam seriāla "Bēbīšu klubs" ģimeni: sekosim jums vesela gada garumā!

18. Aug 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks un mazulīša pirmais gads ir satraukumiem un jautājumiem pilns, tāpēc gribas satikt labākos speciālistus, zinošākos ārstus, saņemt atbildes uz saviem jautājumiem! Māmiņu Klubam ikgadēja tradīcija ir ģimenes- meklējumi, kur aicinām pieteikties topošos vecākus,kuri vēlētos būt daļa no lielās Māmiņu Kluba komandas!

Ikgadējais TV raidījuma seriāls “Superbēbis” pārtapis par “Bēbīšu Klubu” - turpmāk sekosim jaunajai ģimenei un bēbīša dienasgrāmatai TV sērijās un arī internetā - platformā, kurā piedalīties varēs arī daudzi citi bēbīši!

Kādi varētu būt Bēbīšu kluba ģimenes iespējamie ieguvumi dalībai projektā? 

Labākie speciālisti un ārsti

Piedaloties TV projektā, jūsu ģimenei būs iespēja apmeklēt labākos bērnu ārstus un attīstības speciālistus,apmeklēt dažādus kursus, piedalīties prakstiskajās nodarbības un rast atbildes uz visiem aktuālajiem jautājumiem - bez maksas!

Apmaksātas dzemdības

Ko tur liegties- dzemdības ir notikums, kuram topošie vecāki gatavojas gan fiziski, gan emocionāli, gan arī materiāli. Lai atvieglotu jūsu gatavošanās pūles, Māmiņu Klubs apmaksās arī mazulīša piedzimšanas notikumu!

Iespēja izveidot lielisku arhīvu 

Domājams, jaunās ģimenes piekritīs- tik daudz reižu kā pirmajā gadā, reti kad vēlāk bērniņš tiek bildēts un filmēts. Mēs, Māmiņu Klubs, to visu gribēsim iemūžināt un jūs saņemsiet arī video ierakstus no visiem raidījumiem, kur esat piedalījušies. 

Atbalsta sistēma

Vienalga, vai ģimenē augs pirmais, otrais, trešais bērniņš, jautājumu gūzma, turot bērniņu pirmo reizi rokās, ir nebeidzama. Māmiņu Klubs kļūs par daļu no Tavas ģimenes un daļa no atbalsta sistēmas, palīdzot kā vien varam - ar padomu, ar speciālistu atrašanu, ar kādu labu vārdu.

Dāvanas visu filmēšanās laiku

Un ķeramies pie patīkamās daļas. Bēbīšu kluba galvenais mazulītis būs ne tikai apčubināts un augs labāko speciālistu uzraudzībā, bet ģimene, jā, patiesi, visa ģimene, tiks pie superīgām dāvanām! 

Kādus topošos vecākus meklējam? 

Visupirms meklējam ģimenīti, kura būtu gatava šādai avantūrai un mesties iekšā piedzīvojumā, ko sauc par bēbīša dzemdībām un pirmo dzīves gadu.

Ja vēlaties savu dzīvi padarīt krāsaināku un interesantāku, tad šī ir jūsu ģimenes iespēja kļūt par Māmiņu Kluba īpašā projekta vecākiem. Jūsu gadu skaitam nav nozīmes. Tāpat nav būtiski, vai šīs jums būs pirmās, otrās vai varbūt ceturtās dzemdības. Taču vēlams, lai jūsu grūtniecības laiks būtu no 33.-38..grūtniecības nedēļas, jo mēs vēlēsimies jūs iemūžināt vēl gaidībās esot.

Noteikti gribēsim, lai raksti blogus maminuklubs.lv, arī ārpus filmēšanas laukuma, stāstot un rādot, kā jums iet un izmēģinot dažādus produktus.

Nu ko, ja viss augstākminētais ir par Jūsu ģimeni, lasiet tālāk un piesakieties!

Svarīgi! Lai TV projektā piedalītos arī bērniņa tētis!

Kā pieteikties? Gaidīsim pieteikuma vēstules līdz 18.augustam ieskaitot ar aprakstu par savu ģimeni, vietu, kur dzīvojat, kas jums patīk, kādi ir jūsu ģimenes hobiji, par grūtniecības norisi un to, cik atlicis līdz dzemdībām, kā arī vairākas ģimenes fotogrāfijas savā e-pastā: bebisuklubs@maminuklubs.lv!

Plānotais kastinga laiks: augusta beigas 

Plānotais filmēšanās sākums: septembra 1.nedēļa