Meitas pirmās dzīves dienas vairāk kā pirms 4 gadiem

12. Sep 2014, 15:11 Liene Krúza Liene Krúza

20140912150957-26169.jpg

- Kurā dienā devāties mājās no slimnīcas?

Meitina piedzima 2010.gada 14.augusta,plkst 22:09. Bija loti karsta,svelmaina diena.   Majas laida 18.augusta. Ta bija mana lielaka varda dienas .dzives davanina. 

- Kā izdevās uzsākt krūts barošanu?

Meitina bija mans pirmais bernins. Un gaidot vinu,biju ciesi nobrunojusi,ka barosu ar kruti. Par laimi,meitina ar pirmo maltiti kruti satvera pareizi.  Jau pirmaja nakti pec dzemdibam,no piena parpilditam krutim ,gulta pludoja.Vel nezinaju,ka edot vienu kruti,no otras kruts pienins var tecet lauka.

- Cik ātri mazulītis pieņēmās svarā? 

Meitna piedzima samera viegla 2,964gr. pirmas 2 dzives dienas meitene diezgan zaudeja svaru,nokritas pat lidz 2.650,ar 3dienu saka pienemties svara. Un jau diena,kad laida majas,maza bija pienemusies svara lidz apaliem 3kg. par loti labu svru dikti priecajas bernina arsts.

- Vai laiks slimnīcā bija harmonisks? 

Dzemdibas piedalijas ari meitinas tetis,un lidz ar to,slimnica pavaditas dienas burtiski neatskiras no ik dienas,atskiriba-dzivojam slimnicas telpas.Meitina loti mierig. Lidz ar to vien,dienas ir harmoniskas,kadberns jutas labi:)

- Kā pati juties pēc mazulīša ienākšanas pasaulē?

Pec dzemdibam vairakas dienas loti sapeja kaju,roku muskuli,likas ka kalni gazti,knapi paiet vareju. Bet lidzas mierigam,veselam berninam,nekas cits neatlika,ka tureties pasai brasi. biju laimiga,kad slimnicas personali sauca,nevis varda Liene,bet mammit. Nezinaju,bija svesa sajuta,ka jutisos varda MAMMA.Bet sajutas lieliskas.