Mazais pārsteigums!

26. Apr 2015, 22:03 kristine1818 kristine1818

Sveikas jaunās un topošās māmiņas. :)

Šajā portālā lasīju tik daudz pozitīvu stāstu, un nolēmu padalīties arī ar savu. :)

Tātad, es un mans draugs bijām nolēmuši, ka laiks mazajam. Taču cik centāmies, tik nesanāca. Arī manam dārgumam darbs tāds ka ne katru dienu varējām satikties. Viņš dienē armijā, bet es uzticīgi gaidu viņu.

Tā nu centāmies, bet astoņus mēnešus nu nekādi nesanāca. Novēlām vainu uz to ka netrāpam uz tām ''īstajām dienām'' kad visvieglāk palikt stāvoklī. Katru mēnesi sagaidīju to ko vismazāk gribēju sagaidīt. Viņš mani mierināja, teica, ka būs viss kārtībā, ka man ar veselību ar viss ok. 

Tā kā viņš dienē armijā, tad viņam nācās braukt uz Vāciju uz veselu mēnesi uz tādām kā mācībām. Kad bija pagājušas kādas divas nedēļas kopš viņš ir prom, bija jāsākas ''sarkanajai armijai'' ;D, taču no rīta skatos-nekā. Jau sāku priecāties, taču vakarā skatos ka beigas priekiem, sākusies smērēšanās, tātad no rīta viss notiks. Bet pamodusies no rīta konstatēju ka smērēšanās ir vēl mazāk kā iepriekšējā dienā. Un dienas vidū tā vairs nebija. Nolēmu ka būs jātaisa tests, taču biju aizbraukusi uz laukiem, un tur uz aptieku neb;utu gudri iet-visas tantiņas sāktu runāt. 

Sagaidīju pirmdienu, vakarā kad tiku mājās skrēju uz aptieku. Nopirku testu un eju mājās. Domāju taisīšu no rīta jo tas ir ieteicamākais. bet nervi neturēja un tajā pašā vakarā uztaisīju. Nepagāja par norādītais laiks, ka d redzu gaiša svītriņa. Jā-beidzot, beidzot esmu stāvoklī! Taču nolēmu drošības labā uztaisīt citu dienu vēl kādu. Kopumā uztaisīju trīs testus-visi pozitīvi, bet tās svītriņas samērā gaišas, ta;cu nevar nepamanīt. (Bildē ir trīs testi, dzīvē svītriņas ir nedaudz košākas).

Lai būtu 100% droša ka esmu gaidībās aizskrēju uz Gulbi nodot HCG analīzes. Nākamajā dienā saņēmu atbildi ka HCG ir 621. Tā nu priecīga pavēstīju saviem radiem un mana puiša brālim. Visi tik priecīgi, staroju aiz laimes. :)
Vēl tikai atliek pazi;not savam dārgajam. Vēl nedēļu jāgaida un viņš būs atpakaļ un uzzinās patīkamo pārsteigumu. :) 
Pie ginekoloģes pieteicos, bet šī ir atvaļinājumā un tieku tikai 18.maijā, bet nu neko, ātrāk tāpat neko neredzētu, jo sanāk ka esmu tikai kādā ceturtā vai piektā nedēļā. :)


Jautājums jums dārgās māmiņas-Kā varētu paziņot šo jaunumu savai otrajai pusītei? Nevēlos to tā pavisam vienkārši pateikt ''Apsveicu, būsi tētis'', gribas to izdarīt tā mīļi. :)
20150426215653-98450.jpg

čabule čabule 26. Apr 2015, 22:54 kristine1818

veiksmi 😀

kristine1818 kristine1818 26. Apr 2015, 22:49 čabule

Idejas neapvienošu, jāskatās kad viņš tieši man mājās būs.
Bet domāju, ka ņemšu ideju par kastīti 😀 būs maza un mīļa dāvaniņa viņam atgriežoties 😀

čabule čabule 26. Apr 2015, 22:46 kristine1818

tikai diez vai būtu labi ideajs apvienot, jo ja gribi labākus kadrus, tad vajag skaidri un gaiši pateikt, lai ir šoks! Ja iedosi kastīti, tad viņš vel paspēs padomāt par to, ko tas nozīmē!
Labu fonu bildēm tikai izvēlies, lai nav aizdomīgi.. varbūt būs tiešām bildes ko kādam dāvināt 😉

kristine1818 kristine1818 26. Apr 2015, 22:43 čabule

Par to kastīti ar biju iedomājusies, ideja tiešām laba 😀

Kā reiz mammai tuvojas dzimšanas diena, un varētu to izmantot kā iemeslu bilžu taisīšanai. Liels paldies! 😀

čabule čabule 26. Apr 2015, 22:41

Apsveicu..
Nopērc to testu, kas iekšā kasetē (plastmasa apkārt tam stirpam..), nopērc kastīti- tādu, kurā liek dārglietas- nu- ja ķēdīti dāvina.. ieliec tur pozitīvo testu un zīmīti. Piemēram-" Uzmini kurš būs tētis? " , " Tēti! Gaidi- būšu pēc 9 mēnešiem!" , "Varbūt Tu negaidiji pārsteigumu, bet tagad gaidi..." utml... 😀
Ja visi jau zina par to ka gaidi, bet nezina tikai draugs, tad var darīt arī tā. sataisīt fotosesiju, lai kāds draugs pafočē.. izdomā iemeslu- omei jubilejai bildi utml.. saposieties.. nostājieties pret kameru lai fotogrāfs dod zīmi, kad gatavs uzņemt kadrus.. Pasaki skaļi un saprotami- es gaidu bērnu! Būs foto atmiņas.. 😃 Tikai lai fotogrāfs uztaisa vairākus kadrus..

kristine1818 kristine1818 26. Apr 2015, 22:40 Miss_Ju

Es labprāt būtu viņam to pirmajam pateikusi, bet viņam tās mācības vietā kur nav pieejams internets un mobilie sakari ar nekādi. Būtībā neesam sazinājušies visu šo mēnesi.
Bet paldies par ieteikumu 😀

Miss_Ju Miss_Ju 26. Apr 2015, 22:33

Manā gadījumā, pirmais cilvēks, kam pastāstīju, bija bērniņa tēvs jeb mans vīrs, nevis radi, draugi.
Nu varbūt mēģini iedvesmoties no kādiem youtube variantiem?