Maza rozā sirsniņa ♡

Maza rozā sirsniņa ♡

06. Apr 2015, 17:48 zibsniic zibsniic

Sveiki Shaja saulainaja dienaa!  :) 

Pagajuso nedel devos uz peedeejo USG paarbaudi..biju loti satraukusies vai mazajam punchbeebim viss ir kartiibaa un arii loti gribeeju dzirdet apstiprinajumu tam ,kas mitinaas punciitii! :) 

Bebim viss ir kartiba,35nedelaas sver jau 2,5kg un ir ar galvinu uz leju,tapec varesu dzemdet pati,par ko loti priecajos! :) 

Dr . ari apstiprinaja un paradija ,ka mana puncii dziivojas meitiņa! ♥ otrajaa USG teica ari ka meitina,bet bija saubas,ja nu mazais berada sevi pilniibaa! Tad nu soreiz pat es redzeju ka slepties tur nekas nevar un ir,ir taa meitenite! :) :) :) mums rados nav meitinas pecinas,tapec visi dikti jau gaida peliiti ..manai mammai un viira mammai katrai pa 4mazdeliem,vecmammai 6mazmazdeeli,beidzot visi bus sagaidijusi princesiti! :)

Biju ari bernu veikala sapirkt visu ,kas bija palicis nenopirkts-guktas velina ,apmalite un vel visadas lietinas..sakuma atturejos no rozaa toniem,tacu beigaas laavos,jo Beidzot man bus meitina! :) no braalisa zilas un neitralas drebites daudz saglabajusas tad nu panemu ari paris komplektinus pirmos roza! :) beigas sanaca ka lielaka dala mantas ir roza krasa! :D bet man prieks..un kas tur slikts,tacu nekas..vares pucet mazo Daamu uz nebedu! :) 

Nu rit jau 36nedela,somas gan vel jakrame,bet vajadzigais jau sapirkts..vel japarskalo un jasagludina drebites mazajai un tad var gaidot Lielo dienu! :) 

jauku un saulainu jums pavasari! ;)

zibsniic zibsniic 14. Apr 2015, 10:06 jana*

vakar sakrameju somas 😀

zibsniic zibsniic 07. Apr 2015, 09:52 Dominika mamma

Vai ne...nenormali atri paskreja laiks,kaut gan likas ka vel tik ilgi jagaida 😀