Trīs grūtniecības trimestri! Trīs blogeres! Seko grūtnieču dienasgrāmatām katru nedēļu!

Trīs grūtniecības trimestri! Trīs blogeres! Seko grūtnieču dienasgrāmatām katru nedēļu!

20. Nov 2013, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība ir laiks, ko vēlas piedzīvot, izsapņot, izbaudīt ikkatra sieviete. Dažkārt mums nākas pacīnīties, lai būtu iespējams sajust sava pirmdzimtā kustības augošajā puncī.. Dažkārt viss notiek negaidīti un esam pat šokā ieraugot divas svītriņas grūtniecības testā. Bet citreiz - kopā ar otro pusīti esam izplānojuši, gatavojamies grūtniecībai jau pirms tās iestāšanās, un viss rit kā pa diegu. Sajutāt 3 pilnīgi atšķirīgus stāstus? Bet iznākums ir viens: deviņus mēnešus mēs gaidam savu bērniņu, vienalga, vai tas būtu pirmais, otrais, vai varbūt pat piektais. Mēs gaidām, mēs ar viņu saaugam, kļūstam par vienu veselu, un, kad viņš piedzimst, viņš kļūst par mūsu dzīves skolotāju, jo līdz ar viņa ierašanos, mūsu dzīve mainās līdz pat nepazīšanai.

"Mūsdienās katrs šķiet iekritis tādā steigā, norūpējies par straujāku attīstību, lielākām bagātībām utml., ka bērniem atlicis tik maz laika priekš saviem vecākiem, vecākiem atlicis tik maz laika citam priekš cita, un tieši mājās sāk brukt pasaules miers." (Māte Terēze)

Aicinot vairāk piedomāt par to, cik skaista un liela vērtība ir bērniņa gaidīšana, cik liela nozīme ir ģimenes siltumam mūsu laimē, mēs liksim jums priekšā trīs fantastiski skaistu, mīļu grūtniecīšu stāstus!

Pavisam drīz mēs kopā sagaidīsim Topošo Māmiņu Kluba saimniecītes Sabīnes otro bērniņu - meitiņu, un tas būs viens vienreizīgi skaists, neatkārtojams notikums, bet tad - mums priekšā būs pacietības pilns veselu 3 bērniņu gaidīšanas laiks!

Kāpēc 3? Māmiņu Klubā blogos 3 topošās māmiņas, kas savus bērniņus gaidīs ierodamies atšķirīgā laikā. Viena māmiņa sāks ar mums dalīties jau par pirmā grūtniecības trimestra sajūtām, otrai jau mazliet lielāka  "grūtniecības pieredze", bet trešā mums ļaus izprast vairāk par notikumiem un sajūtām, kas apciemot var ikkatru topošo mammu tieši grūtniecības beigās!

IEPAZĪSIMIES!

ARNITA MEDNE, gaida pirmo bērniņu pašās pirmajās grūtniecības nedēļās

ARNITAS BLOGUS LASI ŠEIT->>>

20131119112109-73433.jpg

ELĪNA FREIMANE, gaida otro bērniņu, pašreiz otrajā grūtniecības trimestrī

ELĪNAS BLOGUS LASI ŠEIT->>>

20131119112252-77593.jpg

KRISTĪNE OZOLNIECE, gaida pirmo bērniņu, nu jau atrodas dekrēta atvaļinājumā

KRISTĪNES BLOGUS LASI ŠEIT->>>

20131119112515-92601.jpg 

Vai nav skaisti?

Gaidīsim bērniņus kopā, vairosim pozitīvo ne tikai zem savas mājas jumta, bet arī šeit, mūsu Māmiņu Kluba portāla lapās!

Māmiņu Klubs

20131119112902-71853.jpg

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 19. Nov 2013, 11:35

Skaistas blogeres! Būs ļoti interesanti sekot līdzi jūsu gaidīšanas laikam!