Gaidām Superbēbīti: Maigai, sakoptai, skaistai ādai gaidību laikā un pēc tā- Bubchen MAMA

Gaidām Superbēbīti: Maigai, sakoptai, skaistai ādai gaidību laikā un pēc tā- Bubchen MAMA

29. Sep 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazulītim pēc grūtniecības kalendāra 38 nedēļas

20150617140017-58188.jpg

Briestošais puncis ir tas, kas sievietes gaidību laikā padara īpāši skaistas, īpaši starojošas, īpaši laimīgas. Un tur noteikti ir 100% taisnība,jo tas,kā staro sieviete, kā mirdz sievietes āda, tas ir vienkārši neaprakstāmi!

Grūtniecības laikā mūsu ķermenis ievērojami mainās, jo bērniņš aug un līdzās tam aug arī mūsu punča apkārtmēri. Tā kā tas viss notiek ļoti strauji, mūsu ādai tas ir nopietns pārbaudījums un bieži vien rodas dažādas problēmas.

Izbaudot jau trešo grūtniecību, es jau zināju,kam pievērst uzmanību, ko darīt/ ko nedarīt, īpašu uzmanību arī šajā grūtniecības laikā,lai āda būtu tvirta, maiga un starojoša un nebūtu problēmu atgūt iepriekšējās ķermena aprises.

Visbiežākās sūdzības ir par striju veidošanos, ādas sausumu un apsārtumu, kā arī tās lobīšanos. Man tfu,tfu,tfu, strijas uz punča gājušas secen, bet ādas sausumu šajā gaidību laikā izbaudīju vairāk kā jebkurā citā grūtniecībā. Grūtniecēm, gluži tāpat kā ikvienai sievietei, jāatceras, ka āda ir jākopj regulāri. Un jo lielāks ir grūtniecības termiņš, jo biežāk tas jādara.

Lai būtu efekts, mums ir jālieto īpaši mitrinoši līdzekļi- ne tikai krēmi, ko uzsmērējam uz vēdera un citām ķermeņa daļām, bet arī mazgāšanās līdzekļiem jābūt īpaši mitrinošiem un tādiem, kas neļauj ādai tik ātri izžūt.

Ar Bubchen Mama sēriju jau biju pazīstama iepriekšējās grūtniecībās, tad kādu laiku šī sērija bija pazudusi no veikala plauktiem un man jau arī nebija aktuāli,bet tagad, tagad priecājos, ka šī sērija ir atgriezusies,jo novērtēju maigo aromātu,kas man liek smaržot jo īpaši jauki, novērtēju sastāvu, kas nav ķepīgs un ļauj uzreiz, piemēram, pēc eļļas vai losjona lietošanas  uzvilkt drēbes, neslaukoties, kā tas mēdz gadīties ar citiem produktiem.

Bērni,ieraugot krāsaino iepakojumu, uzreiz gribēja ķerties pie lietošanas, jo iepakojums ir krāsains un jautrs kā bērnu produktiem, tad nu šie mazgāšanas un ādas kopšanas līdzekļi ir manā slepenajā skapītī vannas istabā, lai tie būtu tikai manā lietošanā :)

Protams, protams, zinu, ka ja āda no iekšienes nebūs mitrināta, arī no ārpuses āda nebūs maiga un tāda forša, tāpēc, meitenes, ne tikai smērēsim dažādus losjonus, eļļiņas un ķermeņa kopšanas līdzekļus,bet arī dzersim ūdeni un daudz! Dušas želeja un eļļa stāv acu līmenī,lai atcerētos to paņemt līdzi arī uz dzemdību nodaļu,lai vakaros varētu baudīt mazgāšanās rituālus!

Paldies Bubchen MAMA sērijai par rūpēm par manu ķermeņa ādu!

 

Kristīne

 

Masāžas eļļa MAMA

20150910091906-90195.jpg

Intensīvai ādas kopšanai un masāžai grūtniecības un mazuļa zīdīšanas laikam. Eļļa mitrina ādu un veicina tās elasticitāti, līdz ar to palīdz samazināt striju veidošanos. Nesatur minerāleļļas, konservantus un krāsvielas:

  • dermatoloģiski pārbaudīts
  • ar jojobas eļļu un Šī sviestu
  • ar mežrozīšu un mandeļu eļļu
  • palīdz novērst striju veidošanos
  • ar patīkamu un harmonisku aromātu

Lietošana

Labākai iedarbībai iesakam eļļu lietot pēc dušas. Ar maigām, masējošām vai vieglu ādas "knaibīšanu" iesmērējiet ādu krūšu, vēdera, gurnu apvidū.

Dušas krēms MAMA

20150910091943-21340.jpg

Uzmundrina ķermeni un garu ar ēteriskajām eļļām. Intensīva kopšana saspringtajai ādai ar dabīgām sastāvdaļām. Patīkama ādas sajūta pēc harmoniskām ūdens procedūrām. Ar ādai neitrālu pH.

Nesatur minerāleļļas, konservantus un krāsvielas:

  • dermatoloģiski pārbaudīts
  • ar mežrozīšu eļļu
  • ar kviešu proteīniem
  • ar ādai neitrālu pH
  • palīdz novērst striju veidošanos
  • ar patīkamu un harmonisku aromātu

Lietošana

Nelielu daudzumu dušas krēma ielejiet plaukstā vai uz mazgāšanās sūkļa, ar masējošām kustībām nomazgājiet ķermeni, pēc tam noskalojiet ar ūdeni.

Pieniņš-losjons MAMA

20150910092027-73093.jpg

Intensīvai ādas kopšanai un masāžai grūtniecības un mazuļa zīdīšanas laikam. Losjons mitrina ādu un veicina tās elasticitāti, līdz ar to palīdz samazināt striju veidošanos. Labākam efektam ieteicams izmantot pēc mazgāšanās. Nesatur minerāleļļas, konservantus un krāsvielas:

  • dermatoloģiski pārbaudīts
  • ar mandeļu un jojobas eļļām
  • ar Šī sviestu un mežrožīšu eļļu
  • ar ādai neitrālu pH
  • palīdz novērst striju veidošanos
  • ar patīkamu un harmonisku aromātu

Lietošana

Maigi iesmērējiet ādu ar nelielu daudzumu losjona. Kāju tūskas gadījumā pirms lietošanas ieteicams pieniņu atdzesēt ledusskapī.