Latviešu aplikācija Astrosecret iekaro pasauli

Latviešu aplikācija Astrosecret iekaro pasauli

03. Oct 2016, 11:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā radītā aplikācija Astrosecret divos gados guvusi lieliskus panākumus - pateicoties iedarbīgajai astroloģijas metodei atzīmētas jau 1500 grūtniecības iestāšanās 67 pasaules valstīs.

Pasaulē bērnu ieņemšanas jautājums ir ļoti aktuāls – attīstītajās pasaules valstīs dzimstība strauji samazinās, katrs sestais pāris saskaras ar bērna ieņemšanas grūtībām. Turklāt daudzi pāri ir medicīniski veseli, tomēr grūtniecība neiestājas. Apvienojot mūsdienu iespējas un astroloģijas zināšanas, aplikācija Astrosecret nosaka labvēlīgās bērna ieņemšanas dienas palīdzot pāriem sagaidīt ģimenes pieaugumu. Līdere atzīmēto grūtniecību skaita ziņā ir Latvija, kas ir likumsakarīgi, jo tā ir aplikācijas rašanās vieta. Latvijā atzīmētas 556 grūtniecības iestāšanās. Tai seko Krievija ar 146 atzīmētām grūtniecībām, Indija un ASV - 125.

“Šobrīd esam lepni, ka šo divu gadu laikā esam spējuši padarīt laimīgākus jau 3000 cilvēkus, ja neskaita viņu draugus un ģimenes locekļus! Ja izmantojot astroloģijas palīdzību, varam kādam palīdzēt, tas dara mūs laimīgus. Aplikācija ar nelieliem ieguldījumiem ir kļuvusi pamanīta un sevi ir pierādījusi arī starptautiskā mērogā, tādēļ uzskatu, ka aplikācijai ir ļoti liels potenciāls. Šobrīd strādājam, lai piesaistītu papildu investīcijas un jaunus, darboties gribošus komandas biedrus tālākai projekta attīstībai, lai paceltu to jaunā attīstības līmenī, “atklāj aplikācijas radītāja - astroloģe Agnese Fūrmane.

Konkurējot ar daudziem simtiem tūkstošu aplikāciju visā pasaulē 2015. gadā aplikācija ir ieguvusi atbalstu programmā FBstart.com, saņemot atzinību par perspektīvu ideju ar augstu pievienoto vērtību. Atbalsts veiksmīgi izmantots, lai padarītu aplikāciju saprotamāku, lietotājiem ērtāku un arī vizuāli pievilcīgāku.

20161003113641-85655.jpg 

“Jāatzīst, ka aplikācijai, kura veic astroloģiskus aprēķinus, ir ļoti grūti startēt tradicionālās START UP atbalsta programmās, jo vēl joprojām daudziem cilvēkiem astroloģija šķiet kaut kas mistisks un neizskaidrojams. Tomēr ieguldītie pūliņi pamazām atmaksājas un vainagojas panākumiem”, pieredzē dalās astroloģe.

 

Šobrīd aplikācija ir pieejama četrās valodās - latviešu, angļu, vācu un krievu. Mobilā aplikācija ir dabīga grūtniecības plānošanas metode. Tajā labvēlīgās mazuļa ieņemšanas dienas tiek aprēķinātas saskaņā ar Lunāro ciklu un tiek izmantota pagājušā gadsimtā (1954. gadā) atklātā Dr. Jonasa metode, ar kuras palīdzību pasaulē ģimenes pieaugumu sagaidījuši vairāk kā 1 miljons pāru. Lai pilnveidotu un vēl vairāk attīstītu astroloģijas aprēķinu metodi, plānots uzsākt sadarbību ar ginekologiem un mākslīgās apaugļošanas klīnikām.

Aplikācija darbojas abās populārākajās platformās – IOS un Android. Vairāk informācijas par projektu, kā arī bezmaksas iespēju lejupielādēt un izmēģināt aplikāciju: www.astrosecret.net.