Lasi Grūtniecības kalendāru un skaties video katru nedēļu!

Lasi Grūtniecības kalendāru un skaties video katru nedēļu!

02. Apr 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laikā ir tik daudz rūpju, tik daudz raižu,bet tai pat laikā- tik daudz prieka un laimes. Un ne velti saka,ka sievietes grūtniecības laikā ir pašas, pašas skaistākās! Lai grūtniecības laiks tiktu pavadīts harmoniski, domājot par savu un mazulīša labsajūtu, esam izveidojuši noderīgu Grūtniecības kalendāru ar TOP padomiem un arī ar TOP video, kuros konsultējuši paši,paši, paši labākie speciālisti Latvijā!

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS UN SKATIES VIDEO KATRU NEDĒĻU ŠEIT->>>

20131128093002-61255.jpg

Māmiņu klubs visām topošajām māmiņām piedāvā Grūtniecības kalendāru!

Ko atradīsi Grūtniecības kalendārā?

Grūtniecības ONLINE kalendārs ir pilnīgs informatīvs materiāls par grūtniecību sākot no pirmajām nedēļām beidzot ar 40.grūtniecības nedēļām.

Tajā atradīsi informāciju gan par gaidāmo mazuli, kas notiek ar viņu katru nedēļu, gan arī aktuālo informāciju par Tavā ķermenī notiekošajām pārmaiņām un izskaidrojumu,kāpēc nu nevari iemigt vai kāpēc vakaros kārojas tieši tos mazos skābētos gurķīšus.

Tāpat katras nedēļas Grūtniecības kalendārs ir papildināts ar izsmeļošo videopadomu, kur varēsi neklātienē satikties ar labākajiem speciālistiem, uzzināt viņu domas par aktuālo grūtniecības tēmu, kā arī apsolām emocionālus dzemdību kadrus, kur varēsi notraukt pa kādai aizkustinājuma asariņai.

Kā lietot Grūtniecības kalendāru?

Izvēlies pēdējo menstruāciju pirmās dienas datumu! Kad esi ievadījusi pēdējo menstruāciju pirmo dienu, vari izvēlēties- parādīt izvēlēto nedēļu vai saglabāt to savā profilā!

20150312152542-38825.jpg

Saglabā kalendāru savā profilā! Grūtniecības kalendārs būs pieejams kā reģistrētajiem, tā nereģistrētajiem biedriem, bet tikai reģistrētajiem biedriem būs tā unikālā iespēja saglabāt grūtniecības kalendāru savā profilā.

20131125120912-99091.jpg

Seko grūtniecības norisei katru reizi,kad ielogojies savā profilā! Kad būsi saglabājusi kalendāru savā profilā, katru reizi,kad ienāksi Grūtniecības kalendārā, saņemsi izsmeļošu informāciju par to,kas notiek aktuālajā nedēļā.

Saņem iknedēļas E-žurnālu savā e-pastā par visu aktuālo gaidību laikā! Visas grūtniecītes, kuras būs pieteikušās Grūtniecības kalendāram savā profilā, saņems arī iknedēļas vēstuli savā e-pastā par to,kas īsti notiek Tavā ķermenī, kā aug mazulītis un uzzināsi arī aktuālos ieteikumus videopadomā!

20150312152555-36272.jpg 

 Mīļās topošās māmiņas, mēs solām arī pārsteigumus un īpašos piedāvājumus tieši jums! 

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>