KONKURSS: Laimē Maria Lactation - līdzekli ar krūti barojošām māmiņām

KONKURSS: Laimē Maria Lactation - līdzekli ar krūti barojošām māmiņām

31. Aug 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zīdīšana ir jautājums, par kuru topošās māmiņas domā jau mazulim vēl esot puncī, cenšoties apzināt pēc iespējas vairāk informācijas, kas varētu noderēt vēlāk, kad bērniņš jau būs nācis šajā pasaulē.

Iespējams, arī tu esi starp tām māmiņām, kuras ir saskārušās ar dažādām zīdīšanas problēmām - sāpošiem krūts galiem, sajūtu, ka pieniņa mazulim ir par maz, neveiksmīgām zīdīšanas pozām. Tiesa, kad izdevies rast atbildes uz saviem jautājumiem un nepieciešamības gadījumā saņemt arī palīdzību no speciālista, problēmu tev noteikti izdevās novērst un turpināt sekmīgi barot ar krūti savu mazulīti.

Balstoties uz savu pieredzi, noteikti arī tev ir savi ieteikumi un padomi, kurus sniegt citām topošajām un jaunajām māmiņām, kas viņām varētu palīdzēt zīdīšanas periodā.

Dalies ar padomiem un piedalies konkursā par praktisku un noderīgu balvu no Maria Line!

Lai piedalītos konkursā, nāc uz Māmiņu Kluba Facebook lapu un dalies ar saviem ieteikumiem no savas pieredzes par zīdīšanu!

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Starp visiem komentāriem 4. septembrī izlozēsim vienu, kuras autorei dāvināsim 

Maria Lactation,

 unikālu dabīgu vielu komplekss, kuru ieteicams lietot, lai veicinātu piena veidošanos barojošām ar krūti māmiņām

Sastāvā iekļautais bišu māšu peru pieniņš stimulē laktāciju; fenheļa augļu pulveris un romiešu ķimeņu augļu pulveris novērš vēdera pūšanos; pienenes sakņu pulveris stimulē apetīti; vilkābeles lapu un ziedu pulveris stiprina sirds-asinsvadu sistēmu.