Vai un kādos gadījumos vajag kompresijas zeķes? Uzzini ONLINE TV!

16. Mar 2017, 18:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji, ka 50% vēnu ārstēšanas panākuma nodrošina medicīniskās kompresijas zeķes? Un to ir tik daudz - gan profilaksei, gan topošajām māmiņām, gan sportistiem un vēl un vēl.. 

15.MARTA ONLINE TV VIDEOIERAKSTS 

Esi skaista, rūpējies par sevi - ar skaistām kompresijas zeķēm kājās!

Šī būs iespēja ne tikai uzzināt konkrētāk par kompresijas zeķēm, bet arī iespēja saprast, kādos gadījumos tādas vispār nepieciešamas. Tāpat sapratīsi arī, kā un kur izvēlēties kompresijas zeķes, un kas jāņem vērā tādas meklējot. Par visu vairāk pastāstīs zīmola Bauerfeind vadītāja Latvijā Edīte Skrebele.

ATCERIES: Īpaša uzmanība kāju vēnām jāpievērš, ja potītes vakaros ir pietūkušas, ir izspiedušies vēnu samezglojumi, ir smaguma sajūta, sāpes vai krampji naktīs. Kompresijas zeķes palīdz risināt šīs problēmas, jo rada spiedienu uz kājām, tā uzlabojot asiņu atplūdi no kājām un palīdzot tām virzīties uz augšu.

Māmiņu Klubs

20170316160222-22042.jpg

nosiguldas nosiguldas 15. Mar 2017, 11:07

Pēc trešā bērna dzemdībām, man parādījas vēnu problēmas pie potītes un otrs mezgliņš ir pie ceļa. Jau kādu laiku skatos uz kompresijas zeķēm, bet atturos jo vismaz agrāk tās bija vizuāli nepievilcīgas un arī ļoti dārgas. Kur vajadzētu pirkt šādas zeķes, vai nepieciešama konsultācija pirms tam. Kur vislabāk iegādāties šo preci ( aptiekā pie ražotāja, vai specializētos veikalos)