Ko sniedz grūtnieču sejas un roku masāža, ja to veic dūla?

03. Nov 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtnieču sejas un roku masāžu Māmiņu Kluba Vecāku skolā veic dūla, kosmetoloģe, manikīre, pedikīre - Kristīne Bērziņa.  Šajā reizē ONLINE TV ietvaros norisinājās kas nebijis - baudījām ne tikai sarunu ar speciālistu, bet arī roku masāžu turpat, studijā. 

Āda rudenim jāgatavo laikus!

Lai āda nebūtu sausa, par to jārūpējas. Roku ādu pret vēju, salu var sagatavot ieziežot ar dabīgo eļļu, kas arī pabaros un mitrinās ādu.

Gaidību laikā sievietei ir ļoti nepieciešami maigi, mīlestības pilni pieskārieni, kas atslēdz sievieti no ikdienas skriešanas, raizēm, satraukuma. Masāža ļauj atslābināties sievietei, kas ir gaidībās. Tā ir iespēja relaksēties. Regulāri nākot uz šādu masāžu, sievietei uzlabojas miegs. Ir vieglāk iemigt, miegs ir saldāks, bet svarīgākais, ko māmiņas pašas uzsver – masāža viņām palīdz atslēgties no raizēm un bailēm, un tā ir arī iespēja sagatavoties dzemdībām, jo tikai baudot mieru to var izdarīt pilnvērtīgi.

Masāža pie dūlas

Māmiņu Kluba Vecāku skolā masāžas nodarbību veic ne tikai kosmetaloģe, bet arī dūla! Tas bija galvenais iemesls, kāpēc Māmiņu Klubā tiek sniegts šāds pakalpojums, jo ir cilvēks, ar kuru objektīvi parunāties par savu tagadējo stāvokli. Procedūra ir īpaša ar to, ka tiek pārrunāts viss, kas topošajai māmiņai uz sirds, pie viena saņemot arī skaistumkopšanas procedūru. Nereti māmiņa pēc procedūras sadarbību arī turpina, izvēloties dūlu kā cilvēku, ko māmiņa vēlētos redzēt sev blakus dzemdībās. Dūla Kristīne pēc tam, kad māmiņa sagaidījusi mazuli, ir gatava apciemot arī mazo dvēselīti mājās.

Ikvienai māmiņai jāsaprot to, ka to, ko mamma sajūt, to sajūt arī bērniņš. Arī viņš mammai satraucas līdzi. Masāžu laikā māmiņa jūtas labi, jūtas aprūpēta, saprasta, tā jūtas arī bērniņš. Mammai masāžas laikā izdalās hormons endorfīns, kas ir laimes hormons, un tas liek justies labāk, pozitīvāk abiem. Tāpat arī skābeklis, kas ir nepieciešams ikvienai dzīves būtnei, masāžas laikā pieplūst organismam vairāk.

Māmiņas uz masāžu kopā ar mazuļiem

„Mammas droši var ņemt līdzi mazuļus, mūsu kabinets ir īpaši piemērots tam, lai mamma ar jebkura vecuma bērniņu var izmantot un baudīt skaistumkopšanas procesus. Rāpojošiem bērniņiem piedāvājam rotaļlietas, paklājiņus.” stāsta dūla. Un arī Kristīne palīdz tikt mammai galā ar bērniņu – padodot viņu, palīdzot apģērbt bērniņu, paturot mazuli, kamēr mamma sagatavojas krūts ēdināšanai.

Sākumā masāžas kabinets bērniņiem ir ļoti liela, interesanta vieta, kas tiek pētīta. Pēc tam jau var arī ļauties rotaļām, zīmēšanai. Ir citi priekšmeti, ko var pataustīt, apskatīt. Kristīnei viss ir tā pielāgots, ka darbu iespējams veiksmīgi darīt arī tad, kad bērniņš ir mammai klēpī. Kristīnes kabinetā visa kosmētika ir dabīga, gadiem pārbaudīta, tāda, kas neizraisa alerģijas un ir piemērota arī jūtīgai ādai.

Kristīne nobeigumā uzsver:”Aicinu ikvienu māmiņu uz vietu, kur viņu sapratīs, atbalstīs. Varam pārrunāt pilnīgi jebko, atbildēšu uz ikvienu jautājumu. Pie manis nav muļķīgu jautājumu, pie manis nav jānāk kā pie daktera, bet kā pie cilvēka, kurš sapratīs!”

Baudiet grūtniecības laiku pa īstam!

Māmiņu Klubs

PROCEDŪRAS MĀMIŅU KLUBA VECĀKU SKOLĀ PIE DŪLAS KRISTĪNES BĒRZIŅAS->>>