Kas padara mūs īpašus?

Kas padara mūs īpašus?

29. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Viens no GMT BEAUTY svarīgākajiem principiem ir panākt veselas un skaistas sejas un ķermeņa ādas uzturēšanu un saglabāšanu ilgtermiņā, neizmantojot cilvēka organismam vai dabai kaitīgas vielas.

Mūsdienās, pat uzticami, seni kosmētikas zīmoli izmanto neiedomājami daudz organismam „nedraudzīgu” vielu, kas uzlabo produkta struktūru, smaržu, uzglabāšanas termiņu, bet nekādā veidā nav saistīti ar cilvēka ādas kvalitātes un veselības veicināšanu.

GMT BEAUTY produktu sastāvā tiek izmantotas gan augstākās kvalitātes augu izcelsmes klasiskās izejvielas - eļļas, ekstrakti, gan arī biotehnoloģiski iegūtas inovatīvas aktīvās vielas.

Šīs unikālās, Latvijā radītās kosmētikas formulas, spēj nodrošināt ne tikai virspusēju iedarbību, paliekot ādas virskārtā, bet iedarbojoties ādas dziļākajos slāņos, panākt fundamentālu ādas stāvokļa uzlabošanos.

GMT BEAUTY produktu iepakojumiem tiek izmantoti airless sistēmas jaunākie sasniegumi, tādējādi samazinot konservantu izmantošanu līdz minimumam. Produktos netiek izmantoti silikoni, minerāleļļas, parabēni, PEGi, krāsvielas un smaržvielas, kā arī produktu radīšanas un testēšanas laikā netiek izmantoti dzīvnieki.

Jaunā līnija Expecting

Līnija ar nosaukumu Expecting ir radīta ar nolūku topošajām un jaunajām māmiņām palīdzēt atjaunot un uzturēt veselu ādu, grūtniecības un bērniņa barošanas laikā. Līnijā ietilpts gan produkti pretstriju profilaksei un mazināšanai, gan tūskas un ādas sausuma novēršanai. Līnijas produkti ir atzīti par drošiem lietošanai grūtniecības un zīdīšanas laikā gan sievietei, gan mazulim, un ir saņēmuši kvalitātes apstiprinājumu no Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācijas.

Līnijas radīšanas procesā kā galveno uzdevumu izvirzījām ne tikai sievietes ādas un organisma kopumā, problēmu risināšanu šajā īpaši sensitīvajā periodā, bet arī produkta izveidi, kas būtu drošs mazulim. Līnijas produktu sastāvos iekļautas gan kvalitatīvas klasiskas  izejvielas, tādas kā čia, babasū, naktssveces, limnates, Abesīnijas krambes eļļas,  kas ir bagātas ar nepiesātinātajām taukskābēm, kā arī inovatīvas biotehnoloģiski iegūtas vielas, kā piemēram, REGU-STRECH, kas ir jaunākais šobrīd zināmais līdzeklis ādas aizsardzībai un striju profilaksei.

20171130103654-11130.jpg