25.maijā Katrīnas Puriņas PAPILDUS lekcija pusaudzēm "Mans ķermenis"

25.maijā Katrīnas Puriņas PAPILDUS lekcija pusaudzēm "Mans ķermenis"

17. May 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Daudz kur pasaulē, dūlas un vecmātes, rūpējas, ne tikai par topošās un jaunās māmiņas veselības izglītošanu, bet arī izglīto meitenes-topošās sievietes par sievietes veselību, rūpēm par sevi, higiēnu. 

 

PIESAKIES LEKCIJAI ŠEIT->>> 


Arī dūla Katrīna Puriņa, ne tikai kā dūla un topošā sieviešu veselības ārste, bet arī divu meitu mamma, vēlas izglītot jaunas meitenes par tik svarīgu tēmu, kā jaunas sievietes veselība. 

Mūsdienās meitenes ir gatavas un atvērtas uzņemt informāciju, kas saistīta ar intīmo veselību, bet ne vienmēr šī informācija ir profesionāli noformulēta, visbiežāk atrodama apšaubāmos interneta forumos vai draudzeņu sarunās, kurās nereti rodas mīti, bieži vien pirmā saruna ar ginekologu vai mammu, notiek diezgan vēlu.

 

 

 

20160309110531-32644.jpg 

 

"Es ticu, ka man apkārt ir atbalstošas un mīlošas meitu mammas, taču nereti tomēr dzirdu, ka meitu mammas nespēj veselīgi parunāt par tik dabiskām lietām, kā piemēram, mēnešreizes, vai arī pati pusaudžu meitene no mammas šo informāciju dzirdēt nevēlas. Esmu vēl pietiekami jauna, lai atrastu kopīgu valodu ar pusaudzēm, stāstot viņām par to, kā meitene pārtop jaunā sievietē, kādas izmaiņas ķermeniski un psiholoģiski notiek pusaudžu vecumā, es vēlos viņu vecumam atbilstoši un saprotami pastāstīt par sievietes cikliskumu (jeb ciklu) dažādos dzīves posmos, ieskicējot svarīgāko hormonu simbiozi mūsu ķermenī," tā Katrīna. 

Lekcijā būs iespēja uzzināt par to: 

  • kā jaunai meitenei rūpēties par savu ķermeni, visu cikla laiku, ne tikai mēnešreižu dienās.
  • kā tiek ieņemts bērniņš un kādā veidā tas ierodas šajā pasaulē.

 

"Ar cieņu un mīlestību pret jaunām meitenēm un viņu dzīves skatījumu, ar lielu pietāti pret to, kā viņas tiek audzinātas katra savā ģimenē, bet tomēr informatīvi, saprotami un īpaši izskaidrojot svarīgāko, ar ilustratīviem materiāliem par to, kas notiek ar mūsu skaisto, brīnišķi radīto sievietes ķermeni. Ļoti vēlētos, ka meitenes aizietu no šīs lekcijas ar sajūtu, ka mēnešreizes ir nevis kas tāds, par ko ir jānokaunas, bet tas ir skaists un jauns sākums, brīnišķīgam posmam sievietes dzīvē." 

Lekcijas beigās Katrīna atbildēs uz meiteņu uzdotajiem jautājumiem. 

Uz lekciju laipni aicinātas meitnes vecumā no 10 - 15 gadu vecumam. 

Kur notiks? 

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, Rīgā, ieeja no Elizabetes ielas 

Cik maksā? 

€ 15

PIESAKIES LEKCIJAI ŠEIT->>>