Jaundzimušo kopšanas līdzekļi

03. Aug 2015, 14:28 SIIKAA1234 SIIKAA1234

Esmu 32 nedēļā un jau pamazām sāku gatavoties tam skaistajam mirklim sava pirmā bērniņa nākšanai pasaulē, man ginekoloģe iedeva sarakstu kas būs nepieciešams dodoties uz slimnīcu jaundzimušājam un tur ir minēti jaundzimušo kopšanas līdzekļi - sakiet lūdzu jau zinošās māmiņas, kas tie ir par jaundzimušo kopšanas līdzekļiem???

Jujuk Jujuk 06. Aug 2015, 08:31

P.S. Ļoti iesaku, kamēr Tev ir laiks līdz dzemdībām, papētīt internetā informāciju, kā ir jākopj mazulis - t.i. kā vannot, kā masēt, vingrot, pareizi samīļot, kā reaģēt, ja bērns raud (kas jāpārbauda, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā). Pirmajos mēnešos pašai ir grūti noorientēties, vai visu dari pareizi - traucē pēcdzemdību trakie hormoni. Rēķinies ar to, ka pēc dzemdībām būsi ne pārāk līdzīga sev pēc uzvedības 😉 Tas pāries, bet lai tas nav pārsteigums! 😀

Jujuk Jujuk 06. Aug 2015, 08:20

http://www.maminuklubs.lv/grutnieciba/mana-pieredze-mazulim-nepieciesamais-249793/

Vari palasīt, es pirms gada apkopoju savu "mazuļa pūriņu", uzskaitīju pilnīgi visu, kas tiek lietots ikdienā. Varu apgalvot, ka dzemdībām un pirmajiem 2-3 mēnešiem viss nepieciešamais ir uzskaitīts (kad rakstīju, bērnam bija 4 mēneši). Pēc tam jau sapratīsi pati, kas un kā 😀 Lai veicas!