Ir bebis vai nav?

05. Nov 2016, 18:20 DianaGreidane DianaGreidane

Sveikas. Man ir tada situacija, ka itka esmu stavokli, bet USG neko neredzot. Man bija spirale, bet nu bija aizdomas, jo kavejas. Nopirku tris testus dazadus. Nu divi + . Devos pie sava daktera. Pec parbaudes vina saka, ka ir ta ka es domaju-7,8nedela. Spirali iznema un bridinaja, ja kaut kas tad nu diemzel nebus. Dienas iet un neka nav, ne asinosana, ne smeresanas-neka. Prieciga eju uz USG. Bet tur arsts saka, ka vai nu ir pats sakums vai grutniecibas vairs nav. Nu tgd domaju, ka dus ta druma diena ( jau atkal mocibas gaidit) ,kad viss beigsies, bet nav. Nu lai apgastu domu, ka viss ir beidzies taisu vel vienu testu. Tagad pasa vakara. Un tik kosas svitrinas ka nekad. Mazliet oma uzlabojas. Bet nedod mieru tas, ka teoretiski jabut jau diviem menesiem, bet auglis neuzradas. Ka tas var but? Mana arste ir ar tiesam lielu pieredzi. Tak izbakstot un izspaidod saprot kas un ka. Vai ir kads kas man varetu so izskaidrot? Lai sirsnina mierigaka.

Paldies.:)

DianaGreidane DianaGreidane 05. Nov 2016, 22:40 Ammmēlija

Mani pirmdien sutis un tresdien uz HCG lai parliecinatos. Vina pec apskates teica, ja dazu dienu laika neasinos, tad viss bus kartiba. Loti parliecinata bija, ka nav arpus dzemdes.

DianaGreidane DianaGreidane 05. Nov 2016, 22:37 UnscrewedJet83

Transvaginalo taisija. Cikls bija loti precizs vairak ka gadu. Nu divi delini man ir. Taka pat grutnieciba nav svesa. Tiesi ar vira mati runaju, ka pirms testiem jau izteiktas pazimes. Vecakais delins jau prasija vel vienu braliti uz Ziemassvetkiem.😀 Loti sapriecajamies sakuma, tapec tgd gruti.

SIIKAA1234 SIIKAA1234 05. Nov 2016, 22:26

Nezinu protams vai tas ta var but bet man bij lidziga situacija vienigi iznemot to kad nebij nekadas spirales man un man hcg uzrada kad ir grutnieciba, tests ari uzrada kad ir, bet arste saka kad neko neredz un ta es nostaigaju lidz 6 nedelai un tad beigas man atklajas arpusdzemdes grutnieciba☹ protams nesaku kad tev ta pat ir!