INTERESANTI: Šodien «Rimi» veikalā Bauskā piedzimusi meitenīte

INTERESANTI: Šodien «Rimi» veikalā Bauskā piedzimusi meitenīte

07. Jan 2014, 15:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien «Rimi» veikalā Bauskā piedzimusi meitenīte, aģentūrai LETA apstiprina SIA «Rimi Latvia» pārstāve Laura Podskočija.

«Šodien «Rimi» veikalā Bauskā patiešām notika brīnums un pasaulē nāca veselīga meitenīte,» stāsta «Rimi» pārstāve.

Viņa norāda, ka veikala darbinieki operatīvi izsauca Neatliekamo medicīnisko palīdzību, kas nogādāja jauno māmiņu un viņas jaundzimušo mazuli vietējā slimnīcā.

«Mēs esam ļoti priecīgi, ka mazulis ir piedzimis sveiks un vesels, kā arī apsveicam jauno māmiņu ar šo brīnišķīgo notikumu,» atzīmē «Rimi» pārstāve.

LETA

Ko jūs sakāt par šādu interesantu "dzemdību" vietu?

Dace Dace 07. Jan 2014, 17:14

Tiešām satraucoši.Pati esmu dzimusi un augusi Bauskā,tagad dzīvojot Rīgā bieži vien iedomājos,ka būtu,ja dzīvotu tur,bet slimnīcas vairs nav.Vai es maz varētu izturēt ceļu līdz Rīgai vai Jelgavai.Tagad salīdzinot savu dzemdību pieredzi,kad knapi tikām līdz dzemdību namam,drosi varu teikt,ka mazie piedzimtu ātrajos.

Banija Banija 07. Jan 2014, 16:27

Māmiņai būs interesanta pieredze, ko vēlāk pastāstīt meitiņai par viņas dzimšanu 😃 Bet nu labi, ka es esmu dzimusi slimnīcā nevis veikalā, mammai stāvot rindā pēc desas 😀

princesemince princesemince 07. Jan 2014, 16:05

Man veikalā tikai ūdeņi sāka iet 😃 Bet nu ekstrēmi diezgan. Gan jau māmiņai ne pirmais mazulis, ka netika līdz slimnīcai 😀

07. Jan 2014, 16:00

Superīgi 😀 mammai noteikti bezgala satraucošs brīdis, bet redz kā ir - plānojam cik gribam - mazie nāk tad, kad paši to vēlas!