ILONA: Izlasīju atsauksmes un izvēlējos dzemdību sagatavošanas kursus MK

17. Jul 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubā regulāri notiek dzemdību sagatavošanas kursi. Tie sastāv no 4 lekcijām, kas veltītas grūtniecībai, dzemdībām, krūts ēdināšanai un jaundzimušā aprūpei.

Jūnija beigās šos kursus beidza arī topošā māmiņa Ilona V. Mēs sazvanījāmies ar viņu un palūdzām dalīties savos iespaidos, lai saprastu, kā viņai šie kursi patika, un cik noderīgi tie bija viņai.

Kad kopā ar vīru sākām apmeklēt dzemdību sagatavošanas kursus Māmiņu Klubā, biju 26.vai 27.grūtniecības nedēļā, precīzi neatceros. Tieši šajā periodā mans vīrs varēja izrauties no darba, lai varētu doties uz kursiem kopā ar mani, jā, un arī pati uz šo laiku kursiem biju jau nobriedusi.

Gājām uz kursiem sestdienās. Tiesa, laiks mums nebija visai ērts, no trijiem līdz pieciem, jo mums būtu bijis labāk no rīta vai vakarā, bet no otras puses - tās bija tikai 4 nedēļas.

Līdz kursiem es Māmiņu Kluba Vecāku skolā nebiju viesojusies. Bet gan pirmais iespaids, gan arī pats noslēgums - bija patīkams.

Kad bija jāizlemj, kurp doties uz kursiem, izskatīju visus mums pieejamos, ērtos variantus. Tādai izvēlei kā Māmiņu Klubs par labu nospēlēja atsauksmes un māmiņu komentāri forumā. Māmiņas, kas jau bija bijušas kursos un Vecāku skolā, rakstīja, ka lekcijas viņām patikušas.

Mums arī kursi ļoti patika. Mājīga atmosfēra. Nelielas grupas. Speciālisti saprotamā valodā, kompetentā veidā visu paskaidro un atbild uz visiem mūsu jautājumiem.

Vienīgais, gribētos vairāk praktiskas informācijas, lai nebūtu tikai jāsēž un jāklausās, bet arī būtu iespēja kaut ko praksē iemācīties.

Dažos gadījumos personīgi man būtu bijis vieglāk uztvert kādu informāciju, ja būtu vēl arī vizuāla prezentācija, bet kopumā tas nekādi neietekmēja informācijas kvalitāti.

Atceries līdzi paņemt ērtus maiņas apavus un piesakies! 

Dzemdību sagatavošanas kursi Māmiņu Klubā->>>

Kontakti: Māmiņu Kluba Vecāku skola - Vīlandes ielā 1, tel.: 67350750

 20160524225011-22690.jpg