Ilgi jau vairs nenoslēpsim! Albertam būs brālītis vai māsiņa! Jippiiii!

Ilgi jau vairs nenoslēpsim! Albertam būs brālītis vai māsiņa! Jippiiii!

28. May 2013, 09:21 [BEZsaistē] Rasa Vītola [BEZsaistē] Rasa Vītola

Jā jā! It kā jau gribējās noslēpt ilgāk, bet tomēr arī dalīties priekā gribējās, tādēļ izveidoju citu profilu un ieliku dažas ziņas, bēt ehh. NU jau apnika pa diviem kontiem šiverēt.

Tad nu saku skaļu, priecīgi un atklāti - VĪTOLĢIMENĪTĒ 2014. gada Janvāra sākumā ieradīsies mūsu otrais bebuks.

Līdz pagājušai piektdienai nezinājām, kāds laiks, kad gaidāms un vispār biju kā uz adatām, jo HCG analīzēs uzrādījās liels cipars. Prātojām vai tik nav dvīņi, bet nē. Piektdien USG dakterīte Zaļkalne man parādīja mazu mīļu brīnumiņu un noteica laiku 8 nedēļas un 1 diena.


Šobrīd ir 8. nedēļas un 6. dienas. :)

Priecājos bezgala. Arī vīrs ir sajūsmā. Bailītes tikai par to, kā mēs ar Albertīno un mazuli tiksim galā. Jā. Starpība bērniņiem būs tiešām maza. Laikā, kad mazulītim vajadzētu dzimt, Albertam būs tikai 1 gads un 2 mēneši. UUUh. PA galvu jaucas domas - kā spēšu tikt ar abiem galā, tomēr vīrs mierina un sola palīdzēt cik vien viņa spēkos.

Grūtākais šobrīd ir mazgāt Albertam dupsi, jo pusēns jau sver teju 9kg un cilāt viņu nemaz nav viegli.

Pēdējā laikā moca arī nogurums un slinkums. Tomēr kaut kā cenšos saņemties un apdarīt nepieciešamos mājas darbiņus, lai nebūtu māja kā peļu midzenis.

Albertam arī šobrīd jāsteidz pakaļ un jāsargā, jo mazais aktīvi rāpo un jau ceļas kājās, tomēr līdzsvaru netur vēl tik stabili un gāžas pēc pirmajām minūtēm. UUH. Pārdzīvojām arī nelielu izbīli. Mazais gultiņā cēlās kājās un krita. Ar uzaci/plakstiņu kaut kā neveiksmīgi atsitoties pret gultas malu. Ieskrambāja virs acs tādu kā brūcīti. Sākumā tik ļoti satraucos - domāju ka ātrā palīdzība jāsauc, tomēr par laimi bija kam pazvanīt. Piezvanījām mūsu paziņai, kura mācās par ĢĀ - nosūtījām bildītes ar pušumiņu un viņa nomierinājā, ka slimnīcā mūs noteikti neliks un arī ātrā palīdzība te lieka. Lai pavērojot, vai nav mazajam nelabi un vai nav miegains - ja viss kārtībā, tad tikai izbīlis. Un tiešām - viss kārtībā. Mazajam pušumiņš jau sen kā sadzijis - nevar pat manīt ka bija kas sasists.

Bet tās sirdsāpes, kad redzi savu mazo tik nelaimīgi raudam. Liekas ka pašai sāp.

Pēdējās dienās mazais īpaši niķīgs, jo pirmie divi zobiņi kā divi pavasara stādiņi braši spraucas no apakšējās smaganiņas.

Arī pati neesmu visai apmierināta. Krenķis par lielo svaru, kuru tā arī nepaguvu pēc dzemdībām dabūt nost. Krenķis par savu slinkumu. Krenķis, ka normāli neko nespēju ieēst. Kad gaidīju Albertu i nedomāju par nelabumiem, nebija ne raize, kad būtu skrējusi draudzēties ar balto keramikas draugu, bet nu... Uhh. Ik viena smarža, smaka, dvaka raisa riebumu. Šķebina nepārtraukti.

Labi, ka vakaros atsteidz mājās vīrs un varu uz mirkli elpu ieviklt. TAd Albertam lielie prieki, jo tētis dauzās un višadi citādi izklaidē mazo nemiera gariņu. Vismaz pēdējās enerģijas paliekas tiek iztērētas un vakarā var doties migā.

Uhh.. Pārlasīju un.. :D sanāca tāds kā žēlošanās blogs. :D

Jums arī gribējās grūtniecības sākumā kādam pažēloties un pasūdzēties???

28. May 2013, 21:03

Paldies par sveicieniem un uzmundrinājuma vārdiem.

Zinu ka būs grūti pirmos mēnešus, bet vēlāk tas nāks dubultā atpakaļ, kad mazie kopā spēlēsies, dzīvosies un viņiem būs kopīgas intereses.

Lielā žēlošanās sajūta pazuda jau pēc pirmo komentāru izlasīšanas. Izdevās šodien iegrožot slinkumu un mājās kaut ko padarīt, arī jauka pastaiga pa Mežaparku ar Albertiņu pastaigāt. Būs biežāk jāblogo, lai saņemtu pozitīvas emocijas. Paldies. 😀 🤗

28. May 2013, 16:24

super! 😀 😀 😀

saulux10 saulux10 28. May 2013, 10:55

Lai jauks,tavs gaidīšanas laiks 😉 🌷

Liene Krúza Liene Krúza 28. May 2013, 10:34

es pirmaja GR staroju aiz laimes,nevienam nezelojos,nesudzejos........ nezinu,ko citi par mani padomaja,jo viena staigajot pat smaidiju utt.
ak,ka gribetos vel reiz to piedzivot,kaut,lai ir ta zelosanas,skrubinasanas utt,jo katram viss norit savadak (hm,izskatas ka izstais bebitis vel negrib pieteikties)
jauku tev gaidisanas laiku

28. May 2013, 10:08

Apsveicu!!! Apbrīnoju tavu drosmi un iekshējo spēku saņemties otrajam bērniņam tik ātri pēc pirmā bērniņa piedzimšanas. 🌷

mamma27 mamma27 28. May 2013, 10:06

Apsveicu!🌷

aab aab 28. May 2013, 09:53

apsveicu! 🌷
ui, es pirmos mēnešus arī neko lāgā nevarēju ieēst. bija tiešām grūti. bet tad atklāju, ka vispirms ir jāizdzer kafija (vai tēja) un tikai tad jāsāk ēst.

Saulite21 Saulite21 28. May 2013, 09:48

Apsveicu! 😀 Es ka biju stāvoklī katru dienu gribēju sūdzēties un žēloties, jo nelabumi mocīja 7mēnešus un gulēt varēju kaut visu dienu, ja nebūtu mājās ko darīt un nebūtu jāiet uz tualeti un paēst, tad es tiešām būtu nogulējusi 24stundas 😃.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 28. May 2013, 09:36

APSVEICAM, APSVEICAM, APSVEICAM! Liels prieks,ka atklājies 😀)