Huggies® Mīlestības valodas VIDEO: kā PEP mamma var palīdzēt atgūt iekšēju mieru

07. Dec 2015, 09:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ļoti daudzas no mums topošajām māmiņām, jo īpaši tad, ja gaidāms pirmais mazulis ģimenē, dzīvojam sapņos un cerībās par laiku, kāds tas būs, kad pasaulē nāks mūsu bērniņš, kā mīļosim viens otru, cik saticīgi dzīvosim. Tāpat mēs cerībām apvijam bērniņa laišanu pasaulē, veidojam savu ideālo dzemdību plānu, sapņojam par to, cik maģisks būs šis satikšanās mirklis. Un tad pienāk diena, kad tas viss ar mums patiesi notiek un iespējams realitātē notikumi izvēršas daudz citādāk, nekā bijām iztēlojušās. Māmiņa Laura audzina savu deviņus mēnešu veco meitiņu Karolīnu, viņu satikšanās mirklis jau sen kā piedzīvots, tomēr tas, kā meitiņa nāca pasaulē, ļoti mainīja māmiņas pašsajūtu.

Skaties VIDEO un:

  • sapratīsi, ka neesi viena, jo ļoti daudz māmiņu sapņo par dabiskām, harmoniskām dzemdībām, ko tomēr neizdodas piedzīvot
  • uzzināsi arī, kā tu pati sev vari palīdzēt justies labāk, un kā tev var palīdzēt PEP mammas

Pateicoties tam, ka māmiņa Laura bija gatava meklēt risinājumu, viss ir izdevies patiesi labi un tagad atliek vien stiprināt savu saikni ar meitiņu un turpināt sarunāties mīlestības valodās, kuras tuvas un saprotamas abām. Māmiņa Laura atzīst, ka viņas ģimenei ir savas mīlestības atslēgas, kuras palīdz attiecībām būt stiprām. Atrodi arī savējās, un atklāj tās mums!

Māmiņu Klubs