BRĪVAS VIETAS! Hendlinga nodarbības topošajiem vecākiem pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas. Piesakies!

BRĪVAS VIETAS! Hendlinga nodarbības topošajiem vecākiem pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas. Piesakies!

22. Feb 10:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vecāku skola topošajiem vecākiem piedāvā lielisku iespēju - klātienē satikt fizioterapeiti Klaudiju Hēlu,  lai hendlinga nodarbībā apgūtu prasmes, kas nepieciešamas jau no mazuļa pirmajām dzīves stundām un dienām - pareizu celšanu, nešanu un ģērbšanu.

Kāpēc topošajiem vecākiem vajadzētu apmeklēt hendlinga nodarbības?

Pirmkārt, hendlings ir mūsu pašu roku prasmīgas darbs. Tā ir gan ķermeņa kopšana, apģērbšana, autiņbiksīšu maiņa, gan masāža, gan rotaļāšanās. Katram bērnam ir kāda noteikta programma, kas ielikta ar mātes dabas palīdzību, kā zīdainim vajadzētu attīstīties. Mūsu rokām vajadzētu būt ļoti prasmīgām, lai ikdienā mēs nenodarītu bērnam pāri.

Tāpat noteikti vajadzētu nākt uz nodarbībām, lai mēs zinātu, kā bērns attīstās un, otrkārt, lai zinātu, kā pareizi pielietot savas rokas ikdienas aprūpē.

PIESAKIES NODARBĪBAI ŠEIT

Klātienes nodarbībā pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas apgūsi praktiskas iemaņas, kā pareizi mazulīti celt, velt, turēt, apģērbt, nomainīt autiņbiksītes un vannot. Tu iegūsi lielāku pārliecinātību par sevi un atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem par hendlingu.

PIESAKIES NODARBĪBAI ŠEIT