Grūtnieču diena-iesaku to apmeklēt arī tev.

Grūtnieču diena-iesaku to apmeklēt arī tev.

01. May 2013, 11:37 saulux10 saulux10

Lai gan gaidu savu otro bērniņu,uzskatu,kad zināšanas nekad nav par maz un ejot laikam mainās arī dažādas lietas,par sevi mēs varam uzzināt daudz ko vairāk nekā mēs zinām līdz šim.

Man šī diena nesa tik daudz zinības un patīkamu emociju,ka esmu uzlādēta pat šodien,kāpēc? Lasi tālāk...

Nodarbība iesākās ar patīkamu un izzinošu prezentāciju par jaunumiem knupīšu pasaulē,par interesantām pudelītēm,kas mani ieinteresēja,par bērnu rācijām un kamerām.Meitene no BEBI CENTRA,kas prezentēja produkciju,patiesi zinoši un plaši iztāstīja par produkciju,kas ieinteresēja iegriezties viņu veikaliņā,piedāvājot mums visām veidlapiņu klienta kartes izveidošanai ar 10% no pirmā pirkuma un sveiciena dāvaniņu.Noteikti iegriezīšos šajā veikaliņā,iegādājoties lietas gaidāmajam mazulītim.

Tālāk jau mums bija iespēja ieskatīties meditācijas pasaulē,kur varējām ne tikai uzklausīt pasniedzējas prezentāciju par dažādā lietām,bet ļāva arī izteikties ikkatrai no mums un  izteikt savas sajūtas un viedokļus.Šī tēma mani aizrāva prom no ikdienas domām un uztraukumiem un meditācija,kura bija 20 minūšu garumā man šķita kā dažas minūtes,es patiesi ļāvos un iegāju šajā meditācijas pasaulē,es izbaudīju šo lekciju,ļāvos savām emocijām un iegrimu miera un harmonjas pasaulē.Nebiju pat iedomājusies,ka mani šāda lieta spēs tik ļoti ieinteresēt un aizraut,bet vislielākais prieks un paldies mums jāsaka lieliskajai pasniedzējai,kas patiesi harmoniski un ar pilnu atdevi pavadīja ar mums šo laiku.

Tālāk mums bija iespēja satikties ar dzemdību speciālisti,kura mūs ievadīja dzemdību pasaulē mūs iedrošinot dzemdībām un atbildot uz mums svarīgiem jautājumiem ,kur speciāliste deva zinošas un konkrētas atbildes.Ja man bija šaubas,kā viss būs,vai nebūs sarežģījumi,kas bija ar pirmo bērniņu,tad tagad es par to vairs tik ļoti nebaidos,mēs ar bērniņu strādāsim un tiksim galā kopā,mēs cītīgi pastrādāsim,klausīsim vecmāšu ieteikumiem un dosimies uz vieglākām dzemdībām.Uzzināju ļoti daudz par stimulācijām,atsāpināšanām un visu,kas saistās ap dzemdībām.Iesaku jums noteikti atnākt uz nodarbību,jo jūs tur uzzināsiet jautājumus uz sev svarīgiem jautājumiem un arī uz jautājumiem,kas jums nebūs ienājuši prātā.Paldies arī viņai par šo lielisko lekciju.

Bet nobeigumā mēs tikāmies ar fizioterapeiti,kura mums pastāstīja un parādīja,kā atgūt labu formu pēc dzemdībām,kā pareizi elpot,celties no gultas,kurus muskuļus un kā trenēt un vingrināt,lai mēs būtu skaistas un veselas.Arī šī lekcija,tāpat kā visas iepriekšējās bija ļoti pamācošas,jo ikdienā mēs pat nenojaušam cik ļoti mēs nodaram sev pāri nezinot dažādus sīkumus un detaļas,kas beigu beigās pat nebūtu uzskatāmi par sīkumiem,bet diezgan lielām kļūdām.Tāpat arī uzzinājām dažādus knifiņus,ko nevajadzētu darīt,lai nenodarītu sev pāri pēc dzemdībām.Paldies arī viņai.

Par šo grūtnieču dienu esmu ļoti priecīga un uzskatu,kad katru reizi tajās var uzzināt ko jaunu un pamācošu,ko paņemt tieši sev.Ja no sakuma turp devos ar domu,ka daudz jau ko zinu par un ap dzemdībām,tad dodoties projām es patiesi devos ar savādākām domām,zinošāka un pārliecinātāka par sevi un gaidāmajām dzemdībām.

Stundas sanāk garas,bet paskrien nemanot,ja mūsu punčuki sāka prasīt pēc ēdiena arī par to Māmiņu Klubs bija parūpējies ar ļoti gardām maizītēm,veseligiem cepumiem augļiem un dzērieniem,paldies arī MK :)

šis ir tikai neliels ieskatiņš par to,kas notiek grūtnieču dienā un neliels ieskats tēmu sarakstā.Ja kāda vēl šaubās par to,doties vai nedoties uz šo grūtnieču dienu-varu vienā vārdā teikt-DODIES un izbaudi.

Lai jauka un patīkama mazuļa gaidīšana arī jums.

Baiba.

meiva meiva 01. May 2013, 19:39

Esmu mamma savam nu jau 4 mēnešus jaunajam dēliņam, bet laikā kamēr viņu gaidīju arī es apmeklēju šīs grūtnieču dienas. Arī es esmu apmierināta ar tur pavadīto laiku un priecājos par gūtajām zināšanām. Patīkami bija tas, ka katru reizi informācija ko šajās dienās ieguvām bija dažāda, un jo vairāk šādas Grūtnieču dienas apmeklēju, jo vairāk info ieguvu. Tā pat man ļoti patika tikties ar citām topošajām māmiņām.
Ja ir iespējams, noteikti apmeklējiet šīs dienas. Tas ir to vērts. 😀