Grūtnieču dienā viss par pirtīžu rituālu, ādas kopšanu grūtniecības laikā un dzemdību fāzēm

Grūtnieču dienā viss par pirtīžu rituālu, ādas kopšanu grūtniecības laikā un dzemdību fāzēm

18. Jan 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pagaidām tavs mazulītis ir mīlīgi ieritinājies tavā puncī, bet pavisam drīz tu jau turēsi viņu rokās. Gaidības ir skaists laiks, bet tajā jāizdzīvo dažādas pārmaiņas. Jā, tās jūti gan hormonāli, gan arī fiziski. Lai beidzot sastaptos ar savu bērniņu, tev vēl jāizdzīvo dzemdības. Nāc uz Grūtnieču dienu 18.janvārī un uzzini visu par grūtniecības laika pārmaiņām, kas skar tavu ādu, tāpat uzzini arī visu par dzemdību norises fāzēm un pirtīžām, kas ir īpašs rituāls tavam un tavam bērniņam pēcdzemdību periodā. Uz tikšanos!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

18.JANVĀRA GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA

12:30 Pirtīžas tavam mazulītim un tev - skaistajā pēcdzemdību periodā

Pirtīžas ir īpašs sentēvu rituāls, kura laikā māmiņa un bērniņš tiek patiešām atdalīti viens no otra. Lai gan fiziski bērniņš jau ir piedzimis un atdalījies no māmiņas, pirtīžu laikā tas notiek enerģētiski augstākā, ne tikai ķermeniskā līmenī.  Un sieviete beidzot var sajusties ne vien kā mazā cilvēka māja, ne tikai kā mamma, bet atkal kā sieviete – mīlama, lutināma. Tā ir kā spēcinoša pēcdzemdību atjaunošanās māmiņai, bērniņam, un pat visai ģimenei. Par pirtīžām māmiņai, par šī īpašā rituāla nozīmīgumu vairāk pastāstīs dūla Kristīne Bērziņa.

13:45 Kas notiek ar tavu ādu gaidību laikā? Uzzini!

Grūtniecības laikā mūsu āda izjūt daudz un dažādu pārmaiņu. Ne vienmēr tās ir tādas, par kurām priecājamies. Celulīts, strijas... Daudzas no minētajām parādībām attīstās grūtniecības laikā, bet ir pārejošas un neprasa īpašu uzmanību vai ārstēšanu. Tomēr ir pārmaiņas, kuras var kļūt paliekošas, tāpēc svarīgi tās laikus pamanīt un zināt, kā ar tām tikt galā. Kā grūtniecības laikā rūpēties par sevi, un kā sniegt mīlestību savai ādai pēc dzemdībām atklāt, saprast palīdzēs kosmetoloģe Natālija Kirjuhina.

15:00 Drīz satiksi savu mazuli, kādas ir dzemdību fāzes?

Katrs mazulis piedzimst citādāk. Tieši šī iemesla dēļ nākas dzirdēt tik daudz un dažādu dzemdību stāstu. Bet kā pateikt, kādas būs gaidāmās dzemdības? Vai to vispār iespējams paredzēt? Kādas ir dzemdību fāzes? Jau tagad varam atklāt tev, ka dzemdību fāžu skaits sasniedz 4! Bet - ar ko katra no šīm fāzēm īpaša, un kā katrā fāzē rīkoties, lai atvieglotu dzemdības sev un mazulītim? Droši, gatavo jautājumus dūlai Katrīnai Puriņai!

Kad notiks?

18.janvārī plkst. 12.45 - 16.30

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>