Grūtnieču diena 13.septembrī aicina topošās māmiņas!

Grūtnieču diena 13.septembrī aicina topošās māmiņas!

10. Sep 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Rudens ir jau klāt! Bet arī tevī aug īsts krāsu prieks - tu esi gaidībās.. Tu gaidi savu brīnumu, un ar tevi pašlaik notiek tik daudz pārmaiņu - gan neskaitāmas domas, gan jautājumi, gan neskaidrības, un tik daudz viedokļu visapkārt... Bet gribas taču mieru, un gribas vienkārši būt gatavai tam skaistajam tikšanās brīdim ar bērniņu! Kā to izdarīt? Nāc ciemos uz Māmiņu Kluba Vecāku skolas Grūtnieču dienu!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA:

12:15 - 13:00 Cilmes šūnas un to uzlabāšana nākotnei

Kas ir cilmes šūnas, kā tās vispār paņem, kā uzglabā, un kādiem nolūkiem tās nākotnē var noderēt? Cilmes šūnu raksturīgā iezīme ir to pašatjaunošanās un spēja veidot dažādu audu šūnu tipus. Vai zināji, ka tās var būt lielisks palīgs ne tikai tava bērna veselības un pat dzīvības glābšanā nākotnē? Tās var noderēt arī tev! Sagatavo jautājumus un uzzini visu par cilmes šūnām! Uz tiem atbildēs iVF RIGA Biotehnoloģiju un cilmes šūnu centra pārstāvis.

13:15 -14:30 Viss par dzemdību fāzēm

Dzemdības mēdz sākties gan pēkšņi un negaidīti, gan arī pēc mums it kā zināma scenārija. Kas notiek katrā no dzemdību fāzēm? Protams, viss sākas ar atvēršanās fāzi, un beidzas ar mazulīša piedzimšanu. Kā dzemdību fāzes vispār viena no otras atšķiras, un ar ko dzemdības var sākties? Jo vairāk zināsi, jo veiksmīgāk būsi sagatavojusies savam tikšanās brīdim ar bērniņu. Uzdod jautājumus dūlai Katrīnai Pauriņai!

14:45 - 15:45 Pirtīžas- īpašs rituāls jaundzimušajam un māmiņai

Kopīgais pirts rituāls, kura laikā ar ūdens palīdzību bērniņš tiek nošķirts no mātes, sākas ar bērna apmazgāšanu zāļu vannā. Pēc tam šajā pašā ūdenī tiek mazgāta arī mamma. Pirtīžas ir sens rituāls, kas agrāk bija lielā godā, bet jāsaka - arī mūsdienās ne tikai pirtīžas, bet arī saru dzīšana ir atdzimuši kā rituāli jaunā gaismā. Patiesībā, te nav nekādas mistikas, tā ir medicīniska procedūra. Aizvien vairāk vecāku interesējas par to, kā pirtīžas var palīdzēt bērniņam iejusties veiksmīgāk jaunajā, viņam tik ļoti svešajā, nezināmajā pasaulē. Par to visu pastāstīs dūla Kristīne Bērziņa!

16:00 - 17: 00 Baha ziedu spēks un enerģija

Baha ziedi var noderēt ne tikai tev jau gaidību laikā, tie var noderēt arī jaundzimušajam, un arī jau lielākam bērniņam - ne tikai miera un harmonijas atgūšanai ģimenē. Baha ziediem piemīt īpašs, dziedniecisks spēks. Baha ziedu līdzekļu lietošana ir droša, tie nav zāles, un to iedarbība ir ļoti maiga. Tas ir dabas dziedinošais spēks, kas palīdz atgūt iekšējo mieru, laimes izjūtu un labu veselību. Par tiem vairāk pastāstīs Laura Tidriķe!

Kad notiks?

13.septembrī

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 20

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>