Grūtnieču diena JAU ŠO PIEKTDIEN! 9 lekcijas, garantētas dāvanas visām dalībniecēm un vērtīgu balvu izloze!

Grūtnieču diena JAU ŠO PIEKTDIEN! 9 lekcijas, garantētas dāvanas visām dalībniecēm un vērtīgu balvu izloze!

25. Oct 2023, 20:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt rudens! Lietainajās, pelēcīgajās un drūmajās dienās reizēm nav vēlmes doties ārpus mājas, tāpēc lieliska iespēja ir Māmiņu Kluba organizētā Grūtnieču diena, kas vienas dienas ietvaros ļauj tiešsaistē noklausīties vairākas vērtīgas lekcijas par gaidību periodu, dzemdībām, dzīvi ar bēbīti un pēcdzemdību periodu.

Ieplāno 27. oktobri, kad tev būs iespēja satikt deviņus atzītus speciālistus, iegūt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem, piedalīties izlozēs un turpmāko atlikušo gaidību laiku aizvadīt bez uztraukumiem un liekām raizēm.

Papildu speciālistu lekcijām tu saņemsi arī garantētu dāvanu no Māmiņu Kluba draugiem, tāpēc reģistrējoties neaizmirsti komentāru sadaļā norādīt sev ērtāko Omniva pakomātu, uz kuru nosūtīt dāvaniņu, bet tas vēl nav viss! Grūtnieču dienas ietvaros starp dalībniecēm izlozēsim vairākas vērtīgas balvas, no kurām viena ir superīgais Joie i-Gemm 2 autokrēsliņš no veikala “Nord Baby”!

Nesatraucies, ja 27. oktobrī nevarēsi noklausīties visas lekcijas, jo vēl 10 dienas pēc pasākuma tās tev būs pieejamas ierakstā, lai varētu noklausīties netraucēti sev ērtākā laikā.

PIETEIKTIES GRŪTNIEČU DIENAI

Grūtnieču dienas programma 27. oktobrī

 

11.05-11.45 Pirmie mēneši mazuļa dzīvē: svarīgākais par zīdaiņa attīstību un attiecībām ar mazuli

Mazajam cilvēciņam, kurš tikko nācis pasaulē, viss visapkārt ir svešs un nezināms, tāpēc katra diena viņam ir kā jauns atklājums. Kā attīstās bērniņš pirmajos dzīves mēnešos, kas jaunajiem vecākiem jāzina par attiecību veidošanu ar jaundzimušo, Grūtnieču dienā 27. oktobrī stāstīs kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite, psiholoģe Diāna Zande, sniedzot topošajiem un jaunajiem vecākiem vērtīgus padomus, lai vieglāk iejustos jaunajā lomā.

11.50-12.30 Kas jāzina vecākiem gatavojoties dzemdībām

Doma, ka drīzumā pasaulē nāks bērniņš, līdz ar patīkamu satraukumu var mīties arī ar stresu – kā sagatavoties dzemdībām, kādus kursus apmeklēt, kā izvēlēties dzemdību iestādi, kad jāsāk sarūpēt pūriņu? Tik daudz jautājumu, tik daudz neziņas un satraukumu. Lai dzemdībām varētu sagatavoties bez liekām raizēm, Grūtnieču dienā tiksimies ar vecmāti Agnesi Lemeševsku, kura izstāstīs visu svarīgāko, kas topošajiem vecākiem būtu jāzina par gatavošanos dzemdībām.

12.35-13.15 Mazuļa hendlings

Hendlinga pamatprincipu pārzināšana dod vecākiem pārliecību par sevi un savām prasmēm bērniņu aprūpējot – ģērbjot, mainot autiņbiksītes, turot, veļot –, kā arī palīdz cieņpilni izturēties pret mazulīti, vienlaikus ar saviem pieskārieniem sekmējot bērniņa attīstību. Kurus hendlinga pamatprincipus vajadzētu pārzināt ikvienam jaunajam vecākam, Grūtnieču dienā skaidros sertificēta bērnu nēsāšanas konsultante un sertificēta zīdīšanas konsultante Evita Žvagiņa Jākobsone.

13.20-14.00 Relaksācijas metodes trauksmes un sāpju mazināšanai dzemdībās

Aptaujājot māmiņas, visticamāk, ka teju visas atbildēs, ka dzemdības gaidīja ar lielu uztraukumu, jo nekad nevar iepriekš zināt, kā tās izvērtīsies. Savukārt brīdī, kad satikšanās jau ir pavisam tuvu un dzemdības ir sākušās, trauksme var būt vēl lielāka. Kā mazināt trauksmi un sāpes dzemdībās, ar padomiem un relaksācijas metodēm dalīsies dūla Evija Ridūze-Skujiņa.

14.05-14.45 Kā gaidību laikā māmiņai izveidot saikni ar mazuli?

Gaidību laiks ir maģisks periods sievietes dzīvē, jo sevišķi tad, ja tiek gaidīs pirmais mazulītis un viss vēl ir nezināms. Brīžiem pat var rasties apjukums, kas ir pavisam normāli, jo sievietei zem sirds aug mazs brīnumiņš, par kuru būsi turpmāk atbildīga. Kā izveidot saikni ar puncī augošo bēbīti, kā sajust savu mazulīti? To 27. oktobrī Grūtnieču dienā vaicāsim vecmātei, dūlai Līgai Giniborgai.

14.50-15.30 Jaundzimušā pūriņš

Ieejot bērnu preču veikalos var apjukt. Tik plašs piedāvājums, tik plaša cenu amplitūda ikvienai preču grupai! Vieglāk orientēties visā un jaundzimušā pūriņam sagatavot to, kas patiesi nepieciešams, palīdzēs ārste Irēna Putniņa, daloties praktiskos ieteikumos un padomos 27. oktobra lekcijā.

15.35-16.15 PEP mammas atbalsts

Mēs visas esam dzirdējušas, ka jaunajai māmiņai visas rūpes nevajadzētu uzņemties tikai uz saviem pleciem, tāpēc ir svarīgi rast atbalstošu komandu, kas atslogo ikdienas rūpes, ļauj mammai kaut mirkli atvilkt elpu. Šajā kontekstā, visticamāk, kādreiz esi dzirdējusi arī par PEP mammām. Kas ir PEP mammas, kādu atbalstu mammai viņas var sniegt, kur PEP mammas meklēt? Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem par PEP mammas atbalstu 27. oktobrī stāstīs PEP mamma, zīdīšanas konsultante Baiba Kauliņa.

16.20-17.00 Kā atgūties pēc dzemdībām?

Grūtniecības periodā sievietes ķermenis piedzīvo milzu pārvērtības, tāpēc pēc dzemdībām nepieciešams zināms laiks, lai tas atgūtos pēc tik nozīmīga paveiktā darbiņa. Kā atgūties pēc dzemdībām, kas jāņem šajā periodā vērā, ar ieteikumiem dalīsies fizioterapeite Jana Parfjonova.

17.05-17.45 Neērtie jautājumi ginekologam

Vai arī tev ir sakrājušies jautājumi savam ginekologam, kurus kautrējies uzdot? Grūtnieču dienas ietvaros tiksimies ar ginekoloģi Karlīnu Elksni, kura sniegs atbildes uz jautājumiem, kurus sievietes parasti nepavaicā savam ārstam.

 

REĢISTRĒJIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT

 

Ko saņemsi, piesakoties Grūtnieču dienai:

  • vairākas topošiem vecākiem aktuālas lekcijas par 1 lekcijas cenu 
  • atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem no zinošiem speciālistiem;
  • iespēju skatīties pasākumu ierakstā vēl 10 dienas pēc tiešraides;
  • DĀVANIŅAS tuvākajā OMNIVA pakomātā no Māmiņu Kluba atbalstītājiem*;
  • iespēju skatīties pasākumu no jebkuras vietas gan Latvijā, gan pasaulē;
  • balvu izspēli pasākuma laikā visas dienas garumā.

Kad notiks? 27. oktobrī

Kur notiks? www.maminuklubs.lv

Cik maksā? 25 EUR

Aizpildi pieteikumu, veic apmaksu ar norēķinu karti, pasākuma dienā saņem saiti uz tiešraidi un tiekamies Grūtnieču dienā!

*Aizpildot pieteikumu, komentārā norādi sev tuvāko OMNIVA pakomāta adresi dāvaniņas saņemšanai.