Grūtnieču diena: 3 dažādas lekcijas vienuviet!

Grūtnieču diena: 3 dažādas lekcijas vienuviet!

25. Aug 2015, 13:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara skrien uz beigām, un, iespējams, kādai no jums šī vasara ir patiesi īpaša, jo esat gaidībās! Būt gaidībās ir ne vien skaisti, bet arī grūti, jo tik daudz kas ir vēl nezināms, tik daudz un dažādu jautājumu... Uzdod tos jau 26.augustā Māmiņu kluba Grūtnieču dienā, kur dažādi speciālisti palīdzēs tev saprast, kā kopt ādu bērniņa gaidībās, kas ir cilmes šūnas, kā atgūties pēc dzemdībām, un kā gūt mieru un harmoniju ar reiki!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

Grūtnieču dienas programma:

Strijas: profilakse, ādas kopšana, ādas veselība

12.00-13.30

Lekciju vadīs kosmētiķe Natālija Kirjuhina. Grūtniecības laikā mūsu ķermenis ievērojami mainās, jo bērniņš aug un līdzās tam aug arī mūsu punča apkārtmēri. Tā kā tas viss notiek ļoti strauji, mūsu ādai tas ir nopietns pārbaudījums un bieži vien rodas dažādas problēmas.

Visbiežākās sūdzības ir par striju veidošanos, ādas sausumu un apsārtumu, kā arī tās lobīšanos. Grūtnieču dienas laikā kosmētiķe Natālija Kirjuhina atklās knifiņus, kas jāievēro veicot ikdienas higiēnu,rūpējoties par ādu gaidību laikā, ieteikumus, kā izvairīties no strijām, kā arī parādīs praktisksu piemērus, kā mājās sevi var izmasēt katra topošā māmiņa, lai palutinātu sevi un izvairītos no tūskas.

Tāpat uzzināsi arī visu par cilmes šūnām, to uzglabāšanu un nozīmīgumu!

Pēcdzemdību rehabilitācija: sagatavojies pēcdzemdību periodam laikus

13.45-15.15

Grūtniecības, dzemdību laikā un pēcdzemdību periodā sievietes organismā notiek fizioloģiskas izmaiņas, tāpēc jau grūtniecības pēdējos mēnešos sievietei vajadzētu būt zinošai un informētai par šīm izmaiņām un būt gatavai adekvāti rīkoties. Tā kā pēcdzemdību rehabilitācija sākas jau pirmajās stundās pēc dzemdībām,fizioterapeite Kristīne Stalīdzāne aicina visas topošās un jaunās māmiņas uz pēcdzemdību rehabilitācijas programmas lekciju, kuras laikā būs iespējams iegūt zināšanas par to, kā sagatavot ķermeni fiziskām aktivitātēm pēc dzemdībām.

Rehabilitācijas programmas laikā Tu uzzināsi, kā uzlabot asinsriti; ko drīkst un ko nedrīkst darīt uzreiz pēc dzemdībām; kā sākt vieglus vingrinājumus, guļot uz dzemdību galda; kā pareizi piecelties pēc dzemdībām; kā ārstēt plīsumus un iegriezumus starpenē; kā atgūties pēc ķeizargrieziena operācijas; kā vingrināt starpenes muskuļus; kā vingrināt vēderpresi; kādus elpošanas vingrinājumus veikt; ko darīt muguras sāpju gadījumā; kā pakāpeniski palielināt ikdienas slodzi pat ja neplāno doties uz trenažieru zāli.

Ar reiki cauri grūtniecībai uz mazuļa satikšanas mirkli, nodarbību vada reiki meistare Ilze Pavasare

15.30-16.30

Ilze Pavasare ir reiki meistare un viņa patiešām zina, kur atrast mieru un harmoniju, kā izmantot dziedinošo reiki enerģiju un kā atvērties dzīvei, lai to patiesi un ar prieku no sirds ik dienas baudītu! Un tieši grūtniecības laiks ir tas, kuram nepārprotami jābūt skaistākajam laikam ikvienas sievietes dzīvē! Meditācija būs tava iespēja sajust mieru un atslābināties pa īstam! Speciāliste stāsta, ka grupas meditācijas laikā, kad visi tās dalībnieki ir koncentrējušies vienam mērķim, viņu enerģijas apvienojas un kopējais enerģijas apjoms kļūst daudzreiz spēcīgāks un meditācija ir efektīvāka.

Ar ikdienas meditācijas palīdzību mums katrai pašai iespējams atjaunot savu enerģiju un uzlādēt sevi kā bateriju.

Kad notiks?

26.augustā plkst. 12:00 - 17:00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

20EUR

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 26.augustā plkst.12:00!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!