Grūtniecība un nepatīkamais ciemiņš

05. Sep 2014, 15:47 lavrinja89 lavrinja89

Svaikas, griežos pie jums pēc padoma...

Sanak ka esmu 8/9 grūtniecības nedēļā un ir tada lieta kā smērēšanas ik pa laikam neliela.... biju pie arstes aizpagajuso nekela , teica ka bebukam sirsninja jau pukst un ir kartiba. uzskaite laikam nems mani tikai nakošajā nedēļā, kad būs vizīte ar analīzēm un pārbaudēm.

pati tagad dzeru magniju B6 ka lika ārste. (bet ne par to iet runa).

Grubu dzirdēt jūsu pieredzi ( ja ir tāda) par to vai ja grūtniecības laikā ir neliela smērēšanās , vai grūtniecība var noritēt veiksmīgi un nav draudī grūniecībai. Protams,ka var ,bet vai ir arī iespējamība, ka grūtniecība norit veiksmīgi.

negribētos zaudēt šo brīnumiņu, kam jau sirsniņa pukstēja manī. tas būtu smags gadījums viņu zaudēt.

Tādēļ grriežos pie jums pēc jūsu pieredzes vai viedokļa.

lavrinja89 lavrinja89 14. Sep 2014, 14:16

Paldies par labiem vārdiem, dzēru tagad magniju ka iepriekš un vēl klāt to Duphaston smēķēšanas ir pazudis! Tagad mums rīt jūsu kāda 11 nedēļā, kad biju pie ārstes sarakstīja papīrus un teica ka ir tā hematoma nedaudz! Lai dzīvojot saudzīgi un gan būs labi, jo dieviņš tā ir izvēlējies!
Lai jums jaukas dienas ,kaut rudenigas bet jaukas!

Alexa26 Alexa26 09. Sep 2014, 11:53

P.S.
Galvenais ko dr.lika, bija neuztraukties, neveikt mājas darbus - nekādas tīrīšanas utt., necelt neko smagu. Visu pārējo drīkstēju darīt.

Alexa26 Alexa26 09. Sep 2014, 11:51

Man dr.brīdināja, ka ap nākamo MS laiku (uz 2.mēnesi) varētu parādīties smērējumi, un ka tas ir normāli, bet nav normāli, ja klāt ir asiņu piejaukums. Man 5.nedēļā tieši ārsta apmeklējuma dienā, smērēšanās turpinājās ar asins piejaukumu un ārste konstatēja nelielu hematomu, kuru laicīgi uzsākām ārstēt, un nu viss ir ok. Vienīgais ko lika lietot hematomas uzsūkšanai bija Askorutīns 2 tabl, 3 x dienā, plus turpinājām lietot zāles progesterona celšanai (Krinon un Utrogest).
Dr.brīdināja, ka asins piejaukums pie smērēšanās ir bīstami bērniņam un var izraisīt pat SA, ja laikus neko nedara.

lavrinja89 lavrinja89 07. Sep 2014, 23:49 Ezis2009

Paldies par labiem vārdiem, kas nedaudz nomierina.
Paldies!

Ezis2009 Ezis2009 07. Sep 2014, 19:20

Nebaidiet jau tā satraukto māmiņu. Protams , ka tas nav nekas patīkams, bet lieki sevi neuztrauc, mazulim vajadzīgs miers. Biju līdzīgā situācijā. Skrēju uz slimnīcu vairākas raizes mocījos no 6/7 nedēļas ar brūniem izdalījumiem.
Man tik "ginos" asi atbildēja, ka tik agras grūtniecības ārzemēs pat neliek uz "saglabāšanu", mani pat neapskatīja. Pēc dažām dienām atkal biju klāt. Tad nu beidzot uzlika uz Usg - izrādās Dvīņi. Protams tam visam pa vidu hematoma, kas izraisa šos brūnos smērējumus. Pa starpu neliela asiņošana, bet tas jau cits stāsts.Mājās gultas režīms , Duphaston (Utrogestan), dažādi vitamīni un miers, miers, miers.
Un nenokar galvu, ja tev atsaka slimnīca vai ārsts nav laikus pieejams, centies uzturēties guļus un domāt pozitīvi. Es ar saviem bērniņiem saku: Es esmu stipra mamma un man ir stipri bērni! Šobrīd esmu 15 nedēļā un zinu- Mums viss izdosies! Arī Tev un tavam mazulim!