Gribu kaut ko garšīgu!

Gribu kaut ko garšīgu!

24. Mar 2015, 08:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas ir par mani – ejot gar veikala plauktiem, es gribu, gribu, gribu kautko garšīgu! Tā, skatamies -  to nevar – par treknu, to nevar – par daudz cukura, tas ir par lielu, tur par daudz ķīmijas un no tā paliek resns.

Droši vien pie vainas grūtniecības izraisītie hormoni, bet tik un tā gribas kautko garšīgu un tagad uzreiz!

Uzmanību piesaistīja mazie jogurta dzērieni ar dažādām garšām, - glīts noformējums, pieņemams kaloriju daudzums un tilpums tieši tā, ka vienai uzkodai nepieciešams.

Tiešām garšīgi! Zemeņu-banānu kļuva par manu favorītu, lai gan arī citas garšas bija lieliskas.

Gribu uzsvērt arī klasiskā kefīra 300 g iepakojumu – ļoti estētisks, ērts un tiešām vienā reizē izdzerams. To es esmu iekļāvusi savā ikdienas iepirkumu sarakstā ņemšanai līdzi uz darbu.

Mazie jogurta dzērieni ir lieliski tieši tāpēc, ka mazi (tikai 100ml), un tie ir konfektes vietā, kad ļoti, ļoti gribās kautko saldu un priecīgu.

Ļoti neparasts jaunums ir kefīrs ar kapučino garšu – tas nu ir kas nepazīstams un jauns. Garša ir kautkas starp ledus kafiju, saldējuma kokteili un jogurtu. Man kā kafijas cienītājai, šis dzēriens nekā nespēj aizvietot kafiju, bet tas dod iespēju pēcpusdienā, kad kafiju dzert tā kā ir par vēlu, izbaudīt šo aromātu un kafijas klātbūtni tik un tā. 

Lai Jums labi garšo!

Topošā māmiņa Kristīne