Gribi baudīt pedikīru un manikīru, bet nav, kas pieskata mazuli? Ņem līdzi!

Gribi baudīt pedikīru un manikīru, bet nav, kas pieskata mazuli? Ņem līdzi!

12. Feb 2017, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu, pavisam noteikti, esi pelnījusi, lai tevi palutina. Katra no mums taču vēlas izskatīties un arī justies ne tikai skaista, bet arī mīlēta. Viens no veidiem, kā to izdarīt - baudīt manikīru un pedikīru! Pie tam, to vari darīt ne tikai grūtniecības laikā, bet arī tad, kad bērniņš jau klāt. Un, ja bērniņu nav iespējas atstāt kādam pieskatīšanai, kamēr pati atpūties, droši ņem viņu līdzi! 


Grūtniecības laikā manikīru un pedikīru DRĪKST veikt!

Lai gan ir topošās māmiņas uztraucas,vai grūtniecības laikā ir droši veikt manikīru un pedikīru, mēs atbildam- jā, tas ir pavisam droši, ja vien dodies pie zināma speciālista, kurš instrumentus rūpīgi sterilizē. Turklāt grūtniecības laikā hormonu ietekmē nagi mēdz augt ātrāk un stiprāki,tāpēc izmanto šo priekšrocību!

Turklāt pedikīrs kājiņām pēdējā grūtniecības trimestrī var sniegt patiesu atvieglojumu kājām, paaugstinot cirkulāciju un samazinot pietūkumu, nemaz nerunājot par to,ka topošā māmiņa jutīsies skaistāka un pievilcīgāka ar sakoptām pēdām un nagiem.

Ko darīs mazulis, kamēr baudīsi manikīru vai pedikīru?

Atzīsim, jaunajām māmiņām ir diezgan grūti atlicināt laiku,lai palutinātu sevi un savu ķermeni, jo jāizplāno, kam atstāt bērniņu pieskatīšanai, jāatslauc pieniņš un jāveic vēl citi sagatavošanās darbi. Māmiņu Klubā aicinām jaunās māmiņus uz manikīru vai pedikīru! Kamēr māmiņa tiks palutināta ar procedūrām un varēs izrunāt visus jautājumus un atbildes ar dūlu Kristīni Bērziņu, bērniņš līdzās mammai varēs padzīvoties uz mīkstās sedziņas un rotaļlietām.


Māmiņu Klubā manikīru un pedikīru tevi aicina Kristīne Bērziņa- dūla un manikīre!

20130314144814-26262.jpg

Baudi skaistumkopšanas procedūras sev ērtā laikā!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES skaistumkopšanas procedūrām ŠEIT>>