Gribam vēl vienu bērniņu! Vai bērnus maz var ieplānot?

Gribam vēl vienu bērniņu! Vai bērnus maz var ieplānot?

17. Apr 2014, 11:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Meitiņa man jau šķiet liela, lai arī patiesībā ir tik maza. Zinu, ka visu mūžu mums būs kādi periodi, pat tad kad viņa būs jau pieaugusi sieviete ar savu ģimeni un bērniem.:) Vakar priecājos un teicu vīram:" Cik labi, ka mums ir meita! Būs ar ko uz teātri kopā aiziet!" Viņš man saka:"Varbūt viņai nepatiks teātris (kā man), un gribēs izvēlēties tādu profesiju kā man(vīrišķīga profesija ar formas tērpu)!" Es teicu, ka ja tā, tad otrs būs dēls , un tas ar mammu uz teātri ies, un būs vēl aktieris! Tāda nu mums tā saruna par bērniem. Gribam vēl vienu, un ar mazu starpību, lai pēc tam man ir laiks arī pievērsties arī darbam. Tā teikt pie vieniem pamperiem. Zinu, ka būtu grūti, bet esmu gana jauna un izturīga. 

Kā bija Jums-bērnus plānojāt vai paši pieteicās? 

Mums ar pirmo bija tā, ka ārstes nekompetences dēļ dzīvojām ar domu,ka man bērnu nevar būt. Tad nu pārtraucām izsargāties un burtiski ar pirmajām reizēm jau tikām pie mazā. Tagad otrais ir tā kā ieplānots. Ar domu-nu ja būs, tad būs. Stresaini netaisu grūtniecības testus ik pāris dienas un neraudu, ja rāda negatīvu. Kad būs, tad būs, bērni paši zin, kad vēlas svinēt savu dzimšanas dienu! Jauku  dienu Jums!

17. Apr 2014, 15:05

Sasmējos par tām 2ām slēpēm. Forši jau!

īgLa īgLa 17. Apr 2014, 13:59

Var teikt,ka mums dēliņš bija plānoti neplānots.Beidzām izsargāties,un jau ~pēc 3mēn.testā ieraudzījām 2as svītriņas 😀 neplānoti bija tas,ka necerējām,ka izdosies tik ātri. Bet vispār doma bija,ka viņš pats atnāks,kad būs īstais laiks,mēs tik mazliet piepalīdzējām 😀 un nesaspringām,baudījām procesu 😍

princesemince princesemince 17. Apr 2014, 13:50

Mums abi bērni ir plānoti. Pirmais plānots nedaudz brīvāk, jo pieredzes taču nekādas. Doma par otru bija tikai tad, kad paši atkal sajutāmies spējīgi auklēt zīdaini. Otrais gan pieteicās ātrāk kā pirmais - bija laikam kapitāli nocieties ienākt mūsu ģimenē 😀

Saulite21 Saulite21 17. Apr 2014, 12:21

Man abi mazulisi neplanoti,un esmu laimiga. Vecakajam delinam 2gadi bus pec 8dienam. Otrs mazulits augusta naks pasaule. Vispar man kad bij 15gadi ari teica ka iespejams ka man berni nebus.