Gaidību dienasgrāmata 13- laiks saplānots pa minūtēm

Gaidību dienasgrāmata 13- laiks saplānots pa minūtēm

17. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ritot, iespējams, pēdējām grūtniecības dienām, tik ļoti gribas paspēt visu izdarīt, lai tad kādu brīdi miers - viss mainīsies un dzīves tempu noteiks kāds cits. :) Tas bija mans lielākais šoks un pēcdzemdību vieglas depresijas iemesls - tad tagad tā būs?!? Neko vairs nevarēšu paspēt sev?? :)

20161117092134-12146.jpg

Dienas plānā ir tikšanās ar vairākām sen neredzētām draudzenem. Braucu ciemos pie Ievas, kurai nesen piedzimis otrs dēliņš, tāpec sarunas ir par un ap bērniem, bet tik ļoti pozitīvas, jo saprotu, ka viņa necenšās būt lieliska mamma, viņa ir mamma, kurai ari uznāk savi vājuma brīži, bet apkārt ir lieliska komanda (ģimene), kas viņu atbalsta it visā. Mana punča iemītnieks tiek pie burvīgām vilnas zeķītēm un vēl vesela maisa ar lietām, kas pēc saraksta un plāna ir iegādāts Ievas dēliņam, bet tagad jau aizceļo mums līdzi! Kā mammas - abas esam uz viena viļņa - un tas man patīk! ;)

Steidzos satikt otru draudzeni - arī Ievu, kura mani vienmēr ir pārsteigusi ar savu sievišķīgo eleganci un rūpīgu plānošanu it visā ko dara. Ieva ir ne tikai divu burvīgu meitiņu mamma, bet arī kolosāla zīmola Rock'n'Mouse (www.rockandmouse.com) bērnu apģērbu dizaina autore. Veikali jau ir pilni ar dažādām bērnu lietām, bet radīt ko personīgāku, ieguldot tur savu laiku, idejas un mīlestību - tam visam ir neatsverama vērtība. Es no prieka pat mazliet apraudos, jo JĀ!!! , es arī tieku pie viena tāda Rock'n'Mouse tērpa savam dēliņam! Vēl viena lieliska draudzene un mamma, kas iedvesmo, ka bērns (i) nav šķērslis savu sapņu piepildījumam.

20161117104507-81111.jpg


Manas lieliskās! Visas, visas! Paldies par atbalstu, iedvesmu, kopīgām tikšanās reizēm, smiekliem, stāstiem, par visu! Es esmu laimīga, ka man Jūs visas esat - manas Bīstamās mājsaimnieces! :) :*

P.S. Aizdomājos par to, ka ir taču arī dažādi forumi, čati, kur veidojās kopīgas intereses un jaunas draudzības. Kāda ir Jūsu pieredze un kāds interesants stāsts par to? Dalieties tepat komentāros, tas būtu interesanti!

Diāna

Gaidām kopā ar Huggies@ Elite Soft jaundzimušo autiņbiksītēm

20161104145214-69390.jpg