Gaidām savu mazulīti!

22. May 2014, 10:00 Anita.k. Anita.k.

Labdien!

Piereģistrējos māmuņu klubā jau diezgan sen, taču tā arī nav sanācis pievērsties ar to saistītiem jautājumiem. Bet nu gan viss, pēdējais cēliens ir sācies un arī visi darbi sadarīti, lai var pilnībā pievērsties gadīšanai un plānošanai.

Šobdrīd ir iesākusies 27. nedēļa un mazulis aktīvi liek par sevi manīt gan no rītiem, gan vakaros, atgādinot par sevi.  Pēdējos divus mēnešus esam pavadījuši mierā un klusumā pa mājām, jo, kāpēc gan neizmantot likumos noteiktās iespējas par ikgadējā atvaļinājuma izmantošanu pirms dekrēta? Īpaši, ja darba vieta ir skola. :)

Pa šo laiku labi esam pastrādājuši. Ir tapis un nu jau, t.i. vakar, iesiets un nodots maģistra darbs. Kopā ar mazuli esam daudz sēdējuši pie datora, kad čakras atvērušās un vārdi viegli raisās teikumos, esam arī staigājot izdomājuši, ko vispār vajadzētu tajā rakstīt. Vienu vārdu sakot - kopdarbs ir tapis un nu var gatavoties nākamajam kopīgajam lielajam pasākumam, kas gaidām augustā. Divas galvas taču gudrākas. Jo darba aizstāvēšana šobrīd jau vairs neliekas tik biedējoša kā vispār pats darba rakstīšanas process.

Tad nu tagad, kad dienās ir parādījies daudz brīva laika un nav jādomā par teorijām, sakarībā, korelācijām un citiem brīnumiem, galvā sāk raisīties domas, kas mums vispār ir vajadzīgs un bez kā var iztikt. Bieži taču dzirdēts, ka pirmajā reizē sagādā daudz un dažādas lietas, kuras nemaz nav vajadzīgas. 

Līdz šim ir tikai pētītas interneta lapas un priecētas acis veikalos, bet nu, ar kārtīgu apdomu, tas viss var kļūt nopietnāks. Jānoskaidro dažādi juridiskie jautājumi par bērniņa reģistrēšanu, jo ar tētiņu neesam oficiālā laulībā; kāda nozīme ir tam, kur tiek piereģistrēts bērns, lai pēc tam var pieteikties bērnudārzā; dzemdību iestādes izvēle - iespējami 3 varianti, u.c.

Šajā laikā esam paguvuši arī būt uz 3 sonogrāfijām, ehokardiogrammu mazulim un pamainījuši dzerzs preperātus, lai gan bez rezultātiem. Ar nepacietību gaidu vietējās zemenes un tad, lai tas dzelzs saturās. :)

Vispār esmu priecīga, ka varu būt mājās un pavadīt dienas bez ikdienas stresa devas, ko noteikti paaugstinātā devā iegūtu darbā ar saviem rakariem, lai arī viņi tomēr pietrūkst.

Lai skaistas un mierīgas šīs saulainās dienas! :)