Kā pieradināt meitiņu pie savas istabas?

23. Mar 2015, 11:39 gintastrunga gintastrunga

sveikas māmniņas esošās un topošās:)

redziet man ir tāda neizprotama situācija...sāksim ar to kā mums ir 2,7 gadus veca meitiņa un tagat gaidam otru bērniņu kuram jādzims apm.uz novembri...un lieta ir tāda ka,līdz mazais piedzims,mēs gribam pieradināt meitiņu gulēt savā istabā...jo viņa pa naktīm vēljoprojām mēdz celties(prasīties uz podiņu,prasīties pue mums lielajā gultā,vai vnk neguļ),un uztrauc tas ka,tad kad piedzims mazais,tad (ja viņa vēljoprojām gulēs mūsu istabā),un pa naktīm atkal celsies,un pie reizes pamodinās mazo... un tad būs tracis ar abiem un ar mokām jādabū gulēt abi!!!:(...nezinu kā pieradināt meitu,lidz piedzims mazais,pie sawas istabas!?...varbūt kāda var ieteikt kko?

gintastrunga gintastrunga 29. Mar 2015, 08:53

bet vēl rodas nelielas bailes no tā,vai meitiņa nejutīsies atstumta,tad kad būs jāsāk čučēt savā istabā/...bet bēbis pie tēta un mammas?...ari tāda doma nesen uzradās.

Blumen Blumen 26. Mar 2015, 11:50

Mes meitinu ari sakam radiant sava istaba kad vinai bija 3.gadni.Es vinai nopirku plisu laciti un teicu ka vins vinu sargas un gules ar vinu,tad tani bridi tika vinai nopirkta jauna gultina.Nu vardu sakot radijam vinai jaunas emocijas lai gulta un atseviska gulesana litos pat interesanta.Protams ka bija jau ta pat brizi kad aizmiga pie mums,bet nesam vinu uzsavu gultinu,atstajam mazu gaisminu lai nesabistas kad pamostas.😀Novelu izturibu jo viss nenotiek tik atri ka velamies!!!

gintastrunga gintastrunga 23. Mar 2015, 14:08 Rolanda

nju jāam,es tur izlasiju tawu pieredzi un visu paejo ko,kā un kaed mēģināji...ļoti apsveicami ispaar... laikam ir vajadziga mazliet pacietība un jāredz tas brīdis kad bērns tiešaam ir gataws sawai telpai😀...nu mums itkaa ir taa ka mums ir tik lielas telpas ka varetu ielikt divas gultinas,bet nu vienalga līdz dzemdībaam meginasim visadi kaa vien varesim😀...cerams ka vis izdosies😀

gintastrunga gintastrunga 23. Mar 2015, 13:53 sprodzinja

nju mums itkaa jaw ir iekartota vinai istabina,un tur pagaidam tikai rotalajas...bet ielikaam tur mazu divaninu un redelu gultinu atstajam musu istabaa,un tad viņa tā,kā uznāk...tad tur ,tad tur paguļ. bet vienalga parswaraa guļ pie mums...varbūt tiesam vel naw tik drosa vai gatawa gulēt atseviški.
bet varbut ka lidz tam novembrim vinai augustaa bus jaw 3 gadiņi,un varbūt(cerams),ka ari viņa pati uzvedibaa un attieksmee mainisies😀

gintastrunga gintastrunga 23. Mar 2015, 13:47 Kaameniite

nu mēs jaw ari neskatamies uz tiem viņas protestiem un vnk pasakam ka jaiet gulēt un vis...sasedzam,samilojam un pasakam ar labunakti un viss.

gintastrunga gintastrunga 23. Mar 2015, 13:45

jā,vispār par to pirms gulētiešanas pasākumu mēs padomāsim. varbūt ka tas vis viņu diezgan nogurdinas vakaaa pirms miega un tad ari atrak un labak aizmigs😀

23. Mar 2015, 10:02

un var jau but ka jus kaut ka panakat, ka meita gul atseviski, bet, ienakot otram bernam gimene, sakas regress 1. bernam, tadejadi prasot vecaku uzmanibu, piemeram, sak prasit, lai pabaro vinu ari, nemak vairs est, kaut tikko ka maceja ar karoti apieties, sak prasities gulta gulet utt.

23. Mar 2015, 10:00

Protams es jus saprotu, jo jau tagad aizdomajieties par to ka bus ar 2 maziem berniem, meginiwt dzivi atvieglot.
bet vai cilvekus ir japieradina?vai ta nav sava veida uzspiesana?varbut meita vel nav gatava...?pietam lidz novembrim ir gana laiks.

ienakot gimene 2. mazulim, nereti ari pirmais mainas. sak gulet, vai tiesi otradi-ienakusais mazulis ir mierigs, un ja salidzina ar pirmo, ad jaunie vecaki pusstresaini 24/7 rupejas par it ka nemierigo bernu, tad sis ir pilnigs pretstats.
tatad es viennozimigi nevaru dot padomu ka ieradinat, bet nonakt realaja situacija, un skatities ko darit, jo visticamak gan berns bus jau lidz tam mainijies, gan jus pati un vispar visa vide gimene. tagad, manuprat, ir par agru.