Esi gaidībās? Tiekamies Grūtnieču dienā 26.jūlijā!

Esi gaidībās? Tiekamies Grūtnieču dienā 26.jūlijā!

24. Jul 2016, 15:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai arī tu šo vasaru vari saukt par savu gaidību vasaru? Tad gaidām tevi ciemos Grūtnieču dienā Māmiņu Kluba Vecāku skolā! Gūsi daudz noderīgas informācijas! Iepazīsimies tuvāk, kopā iemalkosim tēju un ļausimies nesteidzīgai zinību gūšanai! Tiekamies jau 26.jūlijā!

GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA

12:00 - 13:00 Viss par Baha ziedu enerģiju gaidību laikā

Interesanti, bet grūtniecības laikā, atkarībā no grūtniecības trimestra, var būt arī atšķirīgi ieteikumi attiecībā uz Baha ziedu lietošanu. Katrā trimestrī gan tavas emocionālās, gan fiziskās izjūtas var būt citādākas. Nereti tieši Baha ziedi topošajām māmiņām palīdz atgūt mieru un harmoniju, kā arī palīdz tikt galā ar fiziski nepatīkamiem grūtniecības perioda simptomiem. Un jā - Baha ziedi var būt arī lielisks palīgs ne tikai gaidību laikā, bet arī pēc dzemdībām. Gatavo arī tu savus jautājumus un uzdod Grūtnieču dienā tos Laurai Tidriķei!

13:15 -14:15 Uz taviem jautājumiem par pabalstiem atbildēs VSAA pārstāvji

Kāds būs tavs vecāku pabalsts, ja esi strādājoša māmiņa? Un kāds, ja nestrādā? No kuras nedēļas vari doties pirmsdzemdību atvaļinājumā darba vietā, un cik ilgi tev ir tiesības tajā atrasties? Protams, gūsi atbildes ne tikai uz šiem jautājumiem, bet arī par maternitātes pabalsta jautājumiem, kas skar topošo māmiņu, kā arī par paternitātes pabalstu, ko saņemt pēc mazuļa nākšanas pasaulē var tētis. Droši uzdod arī jautājumus par to, kādi pabalsti pienākas, ja gaidi dvīnīšus vai trīnīšus, un uzzini arī, kā mainās pabalstu izmaksas apmērs pēc bērniņa dzimšanas un pēc viņa gada vecuma.

14:30 -15:30 Uzzināsi, ko gādāt mazuļa pūriņam

Esot gaidībās jāsastopas ar milzīgu bērnu preču piedāvājumu specializētajos veikalos, un tur, protams, var apjukt, jo īsti nav skaidrs, ko patiešām mazulim vajag, un bez kā var droši iztikt. Mazuļa pūriņš ietver sevī ne tikai pirmās drēbītes un autiņbiksītes, ko likt dzemdību somā, dodoties uz dzemdību iestādi mazuli sagaidīt. Tas ietver arī pirmās gultiņas iegādi, pirmā autokrēsliņa meklējumus, mazuļa aprūpes piederumu iegādi un ne tikai. Par to vairāk pastāstīs ārste - pediatre Irēna Putniņa.

Gaidām ciemos 26.jūlijā!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAS APMEKLĒJUMAM ŠEIT>>

Māmiņu Klubs