Esi gaidībās? Piesakies Palmers ādas kopšanas līdzekļu testam un iepriecini savu ādu!

Esi gaidībās? Piesakies Palmers ādas kopšanas līdzekļu testam un iepriecini savu ādu!

08. Oct 2015, 00:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Esi topošā māmiņa? Tieši tevi mēs meklējam! Aicinām pieteikties brīnišķīgajiem, smaržīgajiem Palmers ādas kopšanas līdzekļiem māmiņām! Varēsi aizmirst par sausu, niezošu ādu, un iespējams, būsi atradusi savu īsto līdzekli cīņā pret strijām! Piesakies testiem!

Testēšanas produkti

20150806115452-89486.jpg

Masāžas losjons strijām

Striju profilaksei un apstrādei. Losjona sastāvā esošais kakao sviests, E vitamīns, Karite sviests un Bio C-ElasteTM Complex (kolagēns, elastīns, Āzijas vairoglape, Mandeļu eļļa un Argana eļļa) palīdz novērst striju rašanos. Ādai stiepjoties grūtniecības un pēc grūtniecības laikā, šis visam ķermenim piemērotais losjons, mitrina ādu, palīdzot saglabāt dabisko elastību un mitruma līmeni. Ieteicams arī strijām, kas saistītas ar svara svārstībām. Regulāri lietojot, palīdz samazināt striju rašanos. Šo losjonu ieteicams lietot kā ikdienas mitrinātāju 3 reizes dienā. Par cik grūtniecības laikā palielinās ādas jūtīgums, ieteicams vispirms izmēģināt uz neliela laukuma, piemēram apakšdelma iekšpusē. Pārstāt lietot losjonu, ja uz ādas parādās kairinājums.

20150806115522-52079.jpg 

Eļļa sausas, niezošas ādas kopšanai

Palīdz atveseļot, mitrināt un tonizēt sausu, niezošu ādu grūtniecības laikā. Kakao sviests, E vitamīns, kolagēns un elastīns dabiski remdē sakairinātu ādu, palīdz uzlabot tās elastību un tvirtumu. Pēc dušas vai vannas uzklāt uz mitras ādas, atstāt uz pāris sekundēm, lieko nosusināt. Var klāt arī uz sausas ādas. 

Piesakies testam!

Piesakieties testam, sūtot pieteikumu uz ina@maminuklubs.lv, norādot tālruņa numuru, savu vārdu, uzvārdu un arī grūtniecības nedēļu, kurā esi. Priecāsimies, ja uzrakstīsi, kāpēc tieši tu gribētu testēt kādu no šiem diviem Palmers ādas kopšanas līdzekļiem!

Tās, kurām tiks sniegta šī brīnišķīgā iespēja - testēt, informēsim personīgi.

Atceries: piesakoties produktu testam, tu apņemies tuvāko divu nedēļu laikā mums iesūtīt savu atsauksmi par testēto produktu!

Kā iesūtīt atsauksmi?

  • Spied podziņu pie sava profila "PIEVIENOT RAKSTU"
  • Izvēlies rubriku Grūtniecība un tagu - "Produktu-testi"
  • Kad viss izdarīts, spied SAGLABĀT, un stāsts pēc dažām minūtēm nokļūs portālā

Gaidām tavu pieteikumu!

Māmiņu Klubs