Esi gaidībās? Nāc uz Grūtnieču dienu jau 3.jūnijā!

Esi gaidībās? Nāc uz Grūtnieču dienu jau 3.jūnijā!

01. Jun 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks ir īstais brīdis, lai apsēstos un mierīgi paraudzītos apkārt. Lai paraudzītos apkārt un lai uzzinātu vairāk par lietām, kuras neesam redzējuši, zinājuši, dzirdējuši. Un vai zināt, mīļās topošās māmiņas? Tieši šādu iespēju uzzināt vairāk par ne pārāk ikdienišķām lietām un pakalpojumiem Grūtnieču dienas ietvaros 3.jūnijā! Protams, runāsim arī par to, kā sagaidīt bērniņu labā formā, priecīgāk, un kā vispār sagatavoties mazulīša dzimšanai!

PIESAKIES MĀMIŅU KLUBA GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

PROGRAMMA:

12.00-13.00 Strijas: profilakse, ādas kopšana, ādas veselība, lekciju vada kosmētiķe Natālija Kirjuhina 
Grūtniecības laikā mūsu ķermenis ievērojami mainās, jo bērniņš aug un līdzās tam aug arī mūsu punča apkārtmēri. Tā kā tas viss notiek ļoti strauji, mūsu ādai tas ir nopietns pārbaudījums un bieži vien rodas dažādas problēmas.
Visbiežākās sūdzības ir par striju veidošanos, ādas sausumu un apsārtumu, kā arī tās lobīšanos. Grūtnieču dienas laikā kosmētiķe Natālija Kirjuhina atklās knifiņus, kas jāievēro veicot ikdienas higiēnu,rūpējoties par ādu gaidību laikā, ieteikumus, kā izvairīties no strijām, kā arī parādīs praktisksu piemērus, kā mājās sevi var izmasēt katra topošā māmiņa, lai palutinātu sevi un izvairītos no tūskas.

13.15-14.15 Rebozo lakati - dabiska palīdzība grūtniecības un pēcdzemdību laikā- praktiska nodarbība, nodarbību vada dūla Līga Giniborga
Rebozo ir nacionāls meksikāņu sieviešu aksesuārs - gara, plata šalle. Sievietēm Meksikā rebozo lakats ir ne tikai tautisks, krāšņs un dārgs aksesuārs, tas kalpo arī praktiskiem mērķiem – kā lakats, šalle un polsteris smagu kravu pārnēsāšanai uz galvas, šūpuļtīkls bērniem, sega un slings, kurā nēsā bērnus.  Tiksimies ar Līgu Giniborgu.
Nodarbības laikā katrai būs iespēja sajust, kā Rebozo lakats var palīdzēt!

14.30-15.30 Mazuļa pūriņš - ko gādāt, ko ne? Lekciju vada, pediatre Irēna Putniņa
Pediatre Irēna Putniņa uzskata, ka mazuļa pūriņu var sākt gādāt no 30. grūtniecības nedēļas un līdz 36./37. grūtniecības nedēļai dzemdību somai vajadzētu būt gatavai. Šajā laikā lielai daļai sieviešu parādās tā sauktais ligzdas vīšanas sindroms, kad gribas pārkārtot māju, iekārtot istabu, staigāt pa veikaliem ar lieliem iepirkumu maisiem. Diemžēl tas mēdz būt arī priekšlaicīgu dzemdību iemesls, jo topošā māmiņa pārvērtē savus spēkus. Uztici labāk lielos darbus savam partnerim! Nāc uz Grūtnieču dienu un uzzini - kādām precēm būtu/ nebūtu jābūt mazuļa pūriņā; cik daudz un kādus apģērba gabalus iegādāties; kādu gultiņu vajadzētu mazulim; kam pievērst uzmanību, pērkot ratiņus?

15.45-16.45 Ar reiki cauri grūtniecībai uz mazuļa satikšanas mirkli, nodarbību vada reiki meistare Ilze Pavasare
Ilze Pavasare ir reiki meistare un viņa patiešām zina, kur atrast mieru un harmoniju, kā izmantot dziedinošo reiki enerģiju un kā atvērties dzīvei, lai to patiesi un ar prieku no sirds ik dienas baudītu! Un tieši grūtniecības laiks ir tas, kuram nepārprotami jābūt skaistākajam laikam ikvienas sievietes dzīvē! Meditācija būs tava iespēja sajust mieru un atslābināties pa īstam!

Kad notiks?

3. jūnijā plkst. 12:00 - 16:45

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 15

PIESAKIES MĀMIŅU KLUBA GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>