Esam tieši gaidību pusē.

Esam tieši gaidību pusē.

09. Jun 2015, 15:18 mamma27 mamma27

Sākas vasara,ko tik ļoti gaidīju.Bet man šī vasara būs īpaša,jo visu vasaru būs jāpavada gaidot punča iemītnieku.

Tā tai dzīvē gadās, kad vismazāk ko gaidi ,tad kāds no augšas pārsteidz.Un šoreiz notika tieši tā.

Pēc nepilniem pieciem mēnešiem būšu daudzbērnu māmiņa. Ja kāds man ko tādu būtu teicis pirms gadiem pieciem- teiktu ,ka galīgi saspiedies.Bet tagad.......gaidam un domājam kā būs,  un vai tiešām Dievs nav mazais bērns ,jo zina ko un kā darīt.

Šī grūtniecība man jau trešā ,tāpēc domāju,ka viss būs kā iepriekš,tomēr viss atšķiras par 180 grādiem.

Sākums bija ļoti grūts- pašsajūta slikta, sliktās dūšas pazuda vien pāris nedēļas atpakaļ, arī nogurums, galvassāpes bija un ir manaas sabiedrotās ,jo nekas tāds iepriekš nebija. Ja ar Denīzi nedaudz sākumā mocījos,ta tagad šķiet,ka tas nebija nekas.

Vēl viens jaunums man ir tas,ka pirmo reiz gaidības iekrīt vasarā. Kā būs? Tas man vēl jāizbauda.Kādreiz skatoties uz punčiem vasarā domāju,ka arī es tā gribētu.Bet vai nebūs grūti???

Bet visam ir arī savi plusi- vasara ir periods,kad kg var uzņemt svaigos augļus, salātus un visus dārza labumus. Mazulis šovasar dzīvojoties pa laukiem saņems daudz vitamīnus,un tas priecē.

20150609151611-19413.jpg

Tā kā darbā pavisam drīz tuvojas atvaļinājums,tad jūtu jau prieku par brīvību. Lai arī brīvība man turpmāko dzīvi tāds nosacīts jēdziens-jo bez punča,manu uzmanību pieprasa vēl divi- topošais skolnieks un mazā bērnudārzniece.

Par to kā viņi gaida mūsu trešo brīnumu noteikti pastāstīšu citā blogā!

gintastrunga gintastrunga 13. Jun 2015, 13:13

mums ari nu jav gaidības ir pusē...un ir jav meitiņa kurai augustā bus 3 gadu jubileja😀...un uz oktobra beigām gaidāms brālītis😀
ir bailes kā tiksim galā ar diviem,ja brižiem pat netiekam galā ar vienu☹
vienigais man bus vieglak kaut mazliet,jo kad piedzims mazais tad meitina ies pa dienu darzinā un bus janemas pa dienu tikai ar vienu nevis ar diviem reizē😀...bet ari kad viiram ir naktsmaiņas ,tad vienai būs jatiek galā ar abiem...nezinu kā būs☹ un kā lai meitiņai paskaidro ka drīz nebūs viena vairs? ka majās katru dienu būs vel kās bērniņš? vai viņa sapratīs,nezinu,un par to ari esmu neziņā.