Dzemdību sagatavošanas kursi

31. Mar 2013, 12:16 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā ļoti laicīgi sakam gatavoties lielajam notikumam- dzemdībām, tad gribam uzzināt pēc iespējas labāko, izdevīgāko, ērtāko variantu. Un tā kā tētis piedalīsies dzemdībās, tad uz kurisem gribam iet kopā:)

Vēlos dzirdēt atsauksmes no pieredzējušajām māmiņām-

kur Jūs ieteiktu apmeklēt šos kursus?

kāda ir Jūsu pieredze?

labākie speciālisti,vērtīgākā informācija?

Dz n vecmātes arī pasniedz MK un sagatavo dzemdībām tieši tur!

meiva meiva 01. Apr 2013, 23:15

MK rīkotie dzemdību kursi ir labi un arī interesanti. Ir lietas kuras mēszinām vai esam dzirdējušas no draudzenēm, mammām, bet ir lietas kas ir jaunums, par kurām īpaši daudz nerunā. Pati atmosfēra klubā jau vien ir ko vērta 😀 Ļoti patika D.Zandes lekcijas.
Vēl man ļoti patika grūtnieču diena, kas notika reizi mēnesī. Tā ir jauka pēcpusdiena kopā ar citām meitenēm un tikšanās ar dažādiem speciālistiem.

31. Mar 2013, 13:35

nav ar ko diži salīdzināt, jo kursi tiek apmeklēti tikai vienā vietā -MK!
Patīk, jo nekas no gaidāmā nav zināms. Man personīgi patīk D.Zandes vadītās lekcijas- par krūtsēdināšanu. Papildus Dzemdību sagatavošanas kursiem, apmeklēju lekciju par mazuļa ienākšanu ģimenē, temperamentu. Īsāk sakot - kā vienam ar otru sadzīvot! 😀 arī vadīja D.Zande. Man ļoti patika ar K.Hēlas lekcija " Mazuļa hendlings topošajiem vecākiem".
manuprāt, lai teiktu ka konkrētais speciālists ir labākais - jābūt iespējai salīdzināt ar citu speciālistu.
Vērtīgākā informācija arī būs katram individuāli nosakāms, jo katrai ir sava "iepriekšējā pieredze" ar bērniem. Tā kā man pieredzes nav, tad par katru šādu lekciju esmu pateicīga un "ķeru zinības cik varu"☺