Dzemdību nodaļu apskats Grūtnieču dienā. Tiekamies!

Dzemdību nodaļu apskats Grūtnieču dienā. Tiekamies!

12. Feb 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

12. februārī Māmiņu klubā būs grūtnieču diena, kurā dažādu dzemdību nodaļu speciālisti iepazīstinās ar iespēju dzemdēt viņu iestādēs. Aicinām piebiedroties māmiņas Grūtnieču dienai, lai uzzinātu daudz noderīga lekcijās: gan par to, kādu autosēdeklīti izvēlēties jaundzimušajiem, gan par vairākām dzemdību iestādēm! Par katru no tām pastāstīs zinoši speciālisti!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!

Grūtnieču dienas programma:

Autosēdeklīšu prezentācija no Bebicentrs

12.00 - 12.15

Vai zini, kā izvēlēties labāko autokrēsliņu gaidāmajam mazulim? Sarūpējot mazuļa pūriņu, neiztrūkstoša tā sastāvdaļa ir ne tikai gultiņa, rati, ar ko doties pastaigās, bet arī autokrēsliņš, kurš noderēs jau braucot mājās no dzemdību iestādes. Kā izvēlēties piemērotāko autokrēsliņu tikko dzimušam mazulim? Cik ilgi mazulis var atrasties autokrēsliņā? Vai arī tu par to esi prātojusi?

Iepazīsties ar Siguldas slimnīcu un tās iespējām

12.15 - 13.15

Gaidot lielo notikumu - dzemdības, visas topošās māmiņas prāto - kura dzemdību iestāde viņām būtu piemērotākā, uzklausa citu māmiņu pieredzi, kā arī  - lasa atsauksmes internetā. Vecmāte Inese Kampusa iepazīstinās ar Siguldas slimnīcu, ar iespējām tur dzemdēt.

Uzzini vairāk par Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas iespējām grūtniecēm

13.30 - 14.30

Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas grūtniecības patoloģijas un dzemdību nodaļas vecākā vecmāte Signe Irša topošās māmiņas informēs par šajā dzemdību nodaļā pieejamajiem pakalpojumiem grūtniecēm, kā arī topošajām māmiņām, kas vēlas savu mazulīti sagaidīt tieši šeit!

Dabiskas dzemdības stacionārā un jaunumi Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā

14.45 - 15.45

Ne vienai vien topošajai māmiņai šķiet, ka dabiskas dzemdības iespējamas tikai mājās. Tomēr izrādās, ka dabiskas dzemdības iespējamas arī stacionārā kopā ar zinošiem speciālistiem.

Kā piedzemdēt bērniņu pēc iespējas dabiskāk dzemdību nodaļā? Topošās māmiņas baidās no stimulācijas vai mediķu iejaukšanās dzemdību gaitā, tāpēc arvien vairāk pāru izvēlas mājdzemdības. Bet vai zināji, ka mājdzemdībām tuvi dzemdību apstākļi iespējami arī stacionāros?

Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļas vecākās vecmātes Janas Brosko lekcijā uzzināsi visu par dabiskām dzemdībām stacionārā.

Tāpat lekcijas laikā uzzināsi par pārmaiņām Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā un par jauno kārtību tajā.

Rīgas dzemdību nams - jauka vieta topošajām un jaunajām māmiņām

16.00 - 17.00

Rīgas dzemdību nama vecmāte Baiba Zelka ir vecmāte ar lielu pieredzes bagāžu, tādēļ aicinām ikvienu topošo māmiņu jautāt ne tikai par Rīgas dzemdību namu, jauno Dzemdību centru, tā iespējām, bet arī par visu, kas saistīts ar grūtniecības norisi!

Laiks: no plkst.12.00-17.00 

Cena: 10 lati

Būs arī dāvaniņas un gardumi jaukākai dienai!

Uz tikšanos Grūtnieču dienā 12. februārī plkst.12.00!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT!


zelka zelka 13. Feb 2013, 23:05

berezina- dzemdību komplektu var nepirkt, tā ir brīvprātīga izvēles iespēja un neviens uz tevi šķībi neskatīsies!!!👋