Dzemdibas Ventspili

26. Apr 2017, 00:37 DianaGreidane DianaGreidane

Sveikas!

Velejos zinat vai ir kada mamina kurai ir bijusas udens dzemdibas Ventspili! Varat,ludzu, pastastit- dabigas, stimuletas, vecmate, izmaksas, sajutas utt.

Busu loti pateiciga. Neko isti nevar atrast tiesi par Ventspili. :)

DianaGreidane DianaGreidane 26. Apr 2017, 14:20 a.g.n.e.s.s.a.

Nu par cenam tur skaidrs, vnk nav isti tiesam skaidrs par udens dzemdibam. Zale esot, bet neesmu dzirdejusi ka butu izmantota.

26. Apr 2017, 13:31

2016,gada jūlijā dzemdēju tur savu dēliņu.
Mums bija ģimenes dzemdības,vīŗs visu laiku stāvēja blakus,bez viņa nezinu vai būtu spējusi visu iztturēt. Dzemdības ilga 16st,bet nekādām atsāpināšanas un stimulēšanas. Manu dēliņu pieņēma Diāna Zaļepska,tā gada vecmāte,attieksmē no viņas puses bija super,neko sliktu nevaru teikt.
Takā nodaļā pavadājām 12 dienas,jo bija augsts bilirubīna līmenis (cerams ka pareizi uzrakstīju),paspējām iepazīt visu dzemdības nodaļas personālu. Takā tas ir pirmais bērns biju iedomājusies,ka visi nāks un jautās kā mēs jūtamies,bet daktere atnāk tikai no rīta lai nosvērtu un apskatītu mazo,bet jāpiebilst,ka mēs dzimām tādā nedēļa,kad vienā dienā notika pat 12 dzemdības,tādēļ tas kompensēja auksto attieksmi.
Pirmās dienas man bija problēmas ar pareizu krūts iedošanu mazajām,naktī nospiedu trauksmes pogu,jo neiešu jau meklēt māsiņu pa visu nodaļu uz ko gan tās dienas māsiņa nebija priecīga,jo viņu izrāvu no miega,atnāca uzbļāva,iedeva mazajam krūti un aizgāja. Nākamajā rītā bija cita māsiņas,kura vairākas reizes dienā nāca un mācijā kā pareizi iedod krūti. Principā viss bija ok,gan man gan mazulim.
Jau ierodoties izvēlējamies ģimenes palātu,laikam bija 29eur,par visu tur pavadīto laiku,parastā palāta bezmaksas + dzemdību komplekts pa 14eur (kas nav obligāts).
iesaku apmeklēt apmācības,tur uzzinājām daudz ko jaunu+ bija iespēja apskatīt dzemdību nodaļu. Ūdens dzemdības laikam maksāja 150eur,ja pareizi atceros no kursiem.
Vēlu daudz spēka un izturības savu mazo sagaidot 😀
P.S. iesaku uz dzemdību zāli paņemt līdzi lielo ūdens pudeli un salmiņu,lai vieglāk padzerties ,man bija mazā un arto nepietika 😃