Draudi no medicīnas personāla grūtniecības laikā

18. Feb 2016, 21:28 Sinta18 Sinta18

Man ir tāda situācija dzīvoju mazpilsētā un mums šeit ir viens centris kas pieņem analīzes esmu grūtniecības 6 mēnesī un sanāca tāda situācija to ka speciālists kas noņem analīzes viņai sanāca kautkādas pretendzijas pret manīm. Viņa man pazvanija un sāka runāt visādas muļķības un izsteica draudus to ka "es vel atnākšot nodot analīzes tad viņa man parādīšot" man ir tā ka es nevaru šīs analīzes nenodot jo tā ir kautkāda pārbaude daļ manas asins grupas man ir 4- un ta ir pārbaude daļ kautkādas sprices a cita klīnika kas ņem analīzes atrodās pārāk tālu. Sarunu skaļndrunī dzirdēja apmēram 7 cilvēķi. Es nezinu ko man darīt un kā lai šādā situācijā rīkojās?

Sinta18 Sinta18 19. Feb 2016, 14:25

sodien aizgaju nodot asins analizes kopa ar vira masu ka ieraudzija mus saka tricet un ludza ka mes varot mieriga veida tikt gala bez strida atvainojas un teica ka tas vairs natkartosies

Fulci Fulci 19. Feb 2016, 13:16

Lauku ziepju opera.

Sinta18 Sinta18 19. Feb 2016, 06:59

Mums sanāca šāds konflikts viņas vīrs ar manu satikās un izdzēra 3 glāzītes votku kopā un viņas vīrs izlēma ka viņam esot jābrauc pie mīļākās un aizgāja bet tai vecenei pateica ka viņš esot aizgājis no manīm no rīta prom. Es tai vecenei skaidroju to ka viņš prom aizgāja un to ka es ar viņas veci vispār nerunāju pat un to ka salīdzinot to ka man ir 21 a tam vecim apmēram 60 un to ka es esot 6 mēnesī kā es tad varētu ar to veci būt es izvemtos un jo īpaši vīra klātbūtne? Viņai pat mans vīrs skaidroja bet vienalga vinai smadzenes strādāt negrib un uz sava paliek.

annijalise annijalise 18. Feb 2016, 22:33

http://www.medicine.lv/jautajumi/LVQA_56611
VĒL VARI MĒĢINĀT VĒRSTIES ŠEIT, bet tev vieglāk būs pabraukt gabaliņu tālāk, nekā mazpilsētā mainīsies medmāsa.

annijalise annijalise 18. Feb 2016, 22:30

nu mazpilsēta ir mazpilsēta, vnk pabrauc tos vairākus km uz citurieni un nokārto tās analīzes normālā laboratorijā, kur tevi neviens nepazemo un necūko.
pati dzīvoju mazpilsētā un zinu kā tas ir, nav viegli arī mainīt ārstu, pabraukt kur citur, bet dažreiz tas ir svētīgāk nekā bojāt sev nervus. galu galā tev tā SPECIĀLISTE sabojās analīzes un tad gan tev būs nepatikšanas.
vnk mazpilsētās dažiem mēdz sakāpt galvā un tad gan ir bēdīgi.
kā saka TU TIKAI PATI SEV VARI PALĪDZĒT.